P.S. Извинявам се ако има такава тема, но търсих и по този проблем не можах да открия нещо съществено.
Голф 4 AHF свети лапмата за акумулатора
Голф 4 AHF свети лапмата за акумулатора
Здравейте колеги, значи проблема ми е следния - вчера както се прибирах от работа и лампата на акумулатора ми светна, т.е. както го разбирам аз динамото(алтернатора) ми не зарежда.Затова исках да попитам за вашите мнения как да процедирам,че аз не съм много вещ по двигателите
Също така ако можете да ме насочите към сервиз ще съм много благодарен.
P.S. Извинявам се ако има такава тема, но търсих и по този проблем не можах да открия нещо съществено.
Последна промяна от dobrin на Чет 20 ное 2014 12:04, променено общо 2 пъти.
Причина: По-конкретно заглавие!
Причина: По-конкретно заглавие!
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Свети лапмата за акумулатора на Голф 4 AHF
Отиди при първия сервиз и магазин за акумулатори и ги помоли да ти замерят дали зарежда както трябва.
Ами фаровете започнаха да мижат вчера, тъй че шанса да зарежда според мен е малък 
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има много вероятно причини - алтернатор, някое кабелче и т.н. Така че първо мери, после отивай при някой, който се занимава с жици. Виж клубните майстори в раздел Сервизи.
Мерси за информацията, утре ще видя какво мога да направя 
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
аз имам същия проблем и на мене ми светеше лампичката на акумулатора постоянно ,замерихме и се оказа че алтернатора не зарежда.тръгнахме да го сваляме да остановиме дали са износени четките а и диоди имало вътре свалихме само една букса дето влиза в него и плюса но заваля и спряхме.
закачихме си плюса и буксата паля колата пак си свети лампичката постоянно но с тая на ABC вече.
няколко пъти запалих изгасих и двете изгаснаха,ха викам си оправи се да ама не давам пак контакт лампата на акумулатора вече не свети ,на ABC си светне и изгасне като запали колата.паля гася так няколко пъти лампата така и не светна нито при контакт нито при запален двигател.какво може да се е случило дай те съвет
закачихме си плюса и буксата паля колата пак си свети лампичката постоянно но с тая на ABC вече.
няколко пъти запалих изгасих и двете изгаснаха,ха викам си оправи се да ама не давам пак контакт лампата на акумулатора вече не свети ,на ABC си светне и изгасне като запали колата.паля гася так няколко пъти лампата така и не светна нито при контакт нито при запален двигател.какво може да се е случило дай те съвет
- edit0r
- Автомобил:
- Двигател:
и моя голф същия проблем износени четки и пръстени сложихме нови и всичко заспа върви го прави че после може да даваш и 200 лв за акумулатор !!
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
edit0r написа:и моя голф същия проблем износени четки и пръстени сложихме нови и всичко заспа върви го прави че после може да даваш и 200 лв за акумулатор !!
забеляза ли новите четки колко са дълги колко ти струваха четките
- VRPerformance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
най-добре върви на сервиз 
и на мене тази вечер както си карам в дъжда и локвите и не видях един легнал полицай и малко подскочих и светна лампата на акумулатора и ми изписа ALTERNAT. OFFICIALE понеже е италиянка. Утре отивам да замерят, че таблото цялото свети вече.
Върни се в “Дизелови агрегати”