Помощ! Пасат Б5 1.8 20V Охладителна с-ма

Техническа и сервизна информация за Passat
Tony032
Автомобил:
Двигател:

Помощ! Пасат Б5 1.8 20V Охладителна с-ма

Мнениеот Tony032 » Вто 17 мар 2009 19:12

Колеги , положението е много криво , Имам Пасат б5 1.8 20V без турбо! Тa проблема е че надува маркучите.Имах един спукан адаптор зад главата , в който влиза един маркуч от малкия кръг, стои на главата и едно паркучле което отива в парното плюс един датчук.Надявам се сетихте.Та сменям го след като се беше пукнал от надуването.обезвъздушавам с-мата паля загрява и разбирам че малкия кръг е адски топъл големия студен, след което смених темостат Пак същото.единия кръг надува ! Незнам от къде идва.На големия кръг са му меки маркучита на малкия ще се пръснат.Моля ви помагайте ,че съм в Лондон и трябва да се прибера с таи кола :) Благодаря ви !

Последна промяна от batmilko на Вто 17 мар 2009 21:37, променено общо 1 път.
Причина: Оправих главните букви в заглавието. Прочети правилата

Потребителски аватар
vw fan
Автомобил:
Двигател:

Re: Помощ! Пасат Б5 1.8 20V Охладителна с-ма

Мнениеот vw fan » Пон 30 мар 2009 19:30

Tony032 написа:Колеги , положението е много криво , Имам Пасат б5 1.8 20V без турбо! Тa проблема е че надува маркучите.Имах един спукан адаптор зад главата , в който влиза един маркуч от малкия кръг, стои на главата и едно паркучле което отива в парното плюс един датчук.Надявам се сетихте.Та сменям го след като се беше пукнал от надуването.обезвъздушавам с-мата паля загрява и разбирам че малкия кръг е адски топъл големия студен, след което смених темостат Пак същото.единия кръг надува ! Незнам от къде идва.На големия кръг са му меки маркучита на малкия ще се пръснат.Моля ви помагайте ,че съм в Лондон и трябва да се прибера с таи кола :) Благодаря ви !

Май,отива на към гарнитура на главата.Дано да не е, death .Прегрявана ли е колата?110-120˚С???
-Запали мотора,свали капачката на разширителния съд/жълтата-вдясно пред шофьора/леко подавай газ*1200-1500об. и ако започнат едни въздушни мехурчета да танцуват в разширителния съд...........приготви някой паунд за смяна на гарнитура на главата.Това е по-лошия вариант.
А за всеки случай обезвъздуши системата пак,и не забравяй да и пуснеш парното,че и там държи въздух понякога.

Потребителски аватар
addrak
Автомобил:
Двигател:

Re: Помощ! Пасат Б5 1.8 20V Охладителна с-ма

Мнениеот addrak » Пон 30 мар 2009 19:33

Системата на тези коли се обезвъздушава сама.

Върни се в “Passat”