Колеги помагайте търся лепенки да скрият учукания капак

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
jorkatacool23
Автомобил:
Двигател:

Колеги помагайте търся лепенки да скрият учукания капак

Мнениеот jorkatacool23 » Пон 16 мар 2009 23:53

Колеги помагайте,имам една ибиса с начукан от градушка преден капак,мислих много какво да я прявя,мислех за това точково издърпване(вакумно изпъване) ама доста пари струва самата процедура,и трябва и китосване и боядисване след това...
Мислех и за нов капак ама трудно се намира и пак идва доста пари цената на новия капак + боядисване пак си става цифра,та си мислех компромисен вариант за залепване на някоя или няколко свързани по някакъв начин лепенки които след китосване на вдлъбнатините да се залепят отгоре им.
Аз съм от Варна и ако може някой да ми каже човек който прави лепенки или има доста налични точно за преден капак и се занимава с подобни работи нека да пише
нещо с инфо за човека или фирмата занимаваща се с тази дейност.Чакам и предложения как да се справя с проблема идей за лепенки които седят добре и стоят
красиво не претруано.Качвайте снимки на лепенки,капаци всеки който знае нещо по темата да пише :beer
За последно знае ли някой,куките правят ли проблем за такива работи като те спрът,защото съм чувал че се правят на интересни за такива лепенки...
kapak.JPG
kapak.JPG (9.84 KиБ) Видяна 1215 пъти

Последна промяна от jorkatacool23 на Вто 17 мар 2009 0:04, променено общо 1 път.

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Re: Колеги помагайте търся лепенки да скрият учукания капак

Мнениеот Uneek » Пон 16 мар 2009 23:58

Ето ти идея колега :lol:

Изображение
Изображение

Това в кръга на шегата. Според мен или не прави нищо, или си оправи капака читаво :)

Потребителски аватар
NIKeSh0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NIKeSh0 » Вто 17 мар 2009 1:21

За лепенки на предния капак куките правят проблем .. За да няма ядове при слагането на лепенката се ходи в кат сменя се талона и пищат , че колата е рекламна . Поне от това което съм чул от познати .

Потребителски аватар
Don_Castelano
Автомобил: seat cordoba
Двигател: ABD 94

Мнениеот Don_Castelano » Вто 17 мар 2009 8:43

Карам с тая лепенка на предния капак по-вече от година, спирали са ме над 20 пъти за щяло и не щяло, но досега никой не е казвал и думичка за нея. Нея и сенника съм ги правил по поръчка в рекламно студио, пък и в което и друго да отидеш няма те върнат.
Изображение

Потребителски аватар
jorkatacool23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jorkatacool23 » Вто 17 мар 2009 10:30

[quote="Don_Castelano"]Карам с тая лепенка на предния капак по-вече от година, спирали са ме над 20 пъти за щяло и не щяло, но досега никой не е казвал и думичка за нея. Нея и сенника съм ги правил по поръчка в рекламно студио, пък и в което и друго да отидеш няма те върнат.

Колега колко пари ти взеха за капака,да си правя долу горе сметката.При теб добре е станало,дано и за напред да нямаш проблем с куките :beer

Потребителски аватар
Don_Castelano
Автомобил: seat cordoba
Двигател: ABD 94

Мнениеот Don_Castelano » Вто 17 мар 2009 10:38

Капака(12лв), сенника и поставяне - 25лева. За 1 година не са мръднали. Избираш си картинка или там каквото искаш, смъкваш го на флашка и го носиш в рекламно студио.

Потребителски аватар
jorkatacool23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jorkatacool23 » Вто 17 мар 2009 20:07

Колеги благодаря за отговорите,модераторите могат да заключат темата ще се взема друго решение на проблема :Mr Green Fun

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”