Предложение за тематични сбирки на феновете на фолксваген и метъла/рока в Адамс Пъб на ъгъла на Пиротска и Самуил, като на разположение за мАшините е и паркинга на Стефан Стамболов! Неделя вечер примерно? Има ли желаещи? Аз и без това съм редовен абонат там, от време на време заедно с още 2-3 образа от форума, може да го направим по-организирано
Аз предлагам всяка неделя от 19:00 примерно, приемат се и други предложения, пък ще го измислим. Може още тази неделя да стартираме. Точният адрес на кръчмето е Самуил 103, има си външна реклама няма как да се пропусне. Паркингът е доста голям и доста натоварен, но вечер се опразва от автомобилите на продавачите и места бол. Имам телефона на собственика като редовен клиент и съм правил една камара резервации и мога да се заема с тази дейност (иначе новата политика е резервиране на място, с опция за капариране, ако е натоварен денят...) само да се определя бройката предварително
Неделя не е натоварено и се диша добре, иначе лятото си е култ, само ще слушаме "noise" rock от разбитото касетофнче Ники (фестър адамс) дава уроци в бара на Врабча, на Самуил ограничението е само в еденье и пиенье и подфърганье на коси
Ооооооо... Хеви метЪр срещичка Адъмса обаче нещо не ми е по вкуса... Голям кюмезарник е там, далече ми е, смрад голяма, а и някак не фърфи да се ходи с МПС на такова културно мероприятие... Иначе сме фенове с жинътъ и бихме се присъединили
В Адамса в Младост-4 ходил ли си Не е, кой знае, какво заведението, но за подобни срещи не се сещам за по-добро място. Вчера бях там и няма проблеми да се правят ФауВе резервации, днес и утре пак съм там на некви срещи и РД-та, така че ако искате да почваме да смятаме (+1, +2, -1...) и да кажа една бройка за неделя?
И аз имам един много важен договор за тази вечер и може да дойда със закъснение, ако има някой на линия да се видим, ако не другата седмица по-сериозно
Аз съм за, обаче в тоя на центъра че Младост ми идва много далеч. С колата не мога да дойда щото няма как да седя в адамса и да пия кафе и кола... За тази вечер не мога - на бачкане съм до утре сутринта.
Уникална сбирка от 3 маймуни, с които сме се разбрали предварително и никой не е питал за ФауВе резервация... Втори опит за 29 март / Неделя, 19:00 Адамс Пъб на Самуил и Пиротска!