Дрънчене под предното стъкло - решено
-
uki
- Автомобил: GOLF 3 TDI
- Двигател: AHU089446
- Контакти:
Дрънчене под предното стъкло - решено
Здравейте.Имам един проблем ,който е много дразнещ и не мога да го отстраня.Става въпрос за едни вибрации,които се чуват от таблото (под предното стъкло точно след духалките за стъклото)и се появяват точно в границите когато се включва турбото.След като се поогледах по внимателно установих,че имам паднали предмети точно на това място под стъклото и немога да ги извадя и те ми дрънчат дори когато премина през по сериозни дупки.Може ли за съвет как мога да ги махна тези предмети (възможно е да са пърчета от предно стъкло останали след подмяна).Дали можа да се освободи леко цялото табло без да се маха всичко по него и да се издърпа съвсем малко за да паднат някаде вътре.Пробвал съм да ги уплътня със финна гъба както и да ги издърпам със тел,кука и др. но не се получи.
Последна промяна от uki на Пет 27 мар 2009 21:28, променено общо 1 път.
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дрънчене под предното стъкло
пробваи с тънак тел или с някои як компресор с духалка дано ги изкара.
-
uki
- Контакти:
Пробвах доста нячини но така и не успях.Мисля да се заема със разкачането на таблото което изобщо не е приятно.Но нека да изчакам някой съвет от колеги които са сваляли цяло табло.Доколкото знам то е захванато от двете страни към купето и някъде по средата пред скоростния лост с някакви планки.
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Пробвай с прахосмокачка с голяма мощност и подходящ накрайник 
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Да, най-дъбре с някоя от прахосмукачките по автомивките. ТЕ каточели са най-силни- Успех!
-
PitkataJoe
- Автомобил:
- Двигател:
Ако не успееш по описаните от колегите начини, пробвай там да вкараш малко силикон или от течните лепила със спринцовка. Може и да се залепят и да спре тропането.
-
uki
- Контакти:
Проблема е решен с много упоритост и няколко часа свободно време.Нужни ми бяха подръчни средства като твърда тел на два ката направена като кука огледало и дълга отверка.Излезе ,че е паднало някъква букса и пърче от химикал под предното стъкло ,които ми дрънчаха в продължение на 2 години като препусках през БГ "ямите".Модераторът може да заключи темата.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”