Проблем с Пасат Б5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с Пасат Б5
Значи проблема ми е такъв,че от лявата страна по пода на колата ми се събира вода(под шофьорската седалка).Влиза от някъде,но нз откъде и явно там е най-ниската точка и се събира там-понеже навън е студено неможе да изсъхне.Някакви идеи колеги??? Колата е удряна
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с Пасат Б5
Колега обърнал ли си внимание кога се мокри,когато вали или постоянно.Как ти е нивото на антифриза ако намалява може да е от парното.При мен на B3-ката ми е скъсано уплътнението на вратата долу на снадката и когато вали оттам директно под седалката-дори когато колата не е в движение.С това мога да помогна.
- BRUKLLIN
- Автомобил:
- Двигател:
viewtopic.php?f=6&t=129513&hilit=%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5
Разгледай тази тема колега!
Най-вероятно ще намериш решение на проблема.
Успех.
Разгледай тази тема колега!
Най-вероятно ще намериш решение на проблема.
Успех.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ви колеги!
-
- Автомобил:
- Двигател:
nelegal76 то въобще не изсъхва и няма как да разбера кога се мокри-но имам леки съмнения отностно антифриза понеже като се запотят стъклата стоят ... някакси мазни особено ако ги изтриеш с кърпа.
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, ако имаш условия с едно сешуарче залягаш и докато се подсуши, но първо повдигни кичето и виж да нямаш вода под него, че тогава ще ти изсъхне, може би, чак на есен
. Ако има вода с един парцал изкарваш водата забърсваш хубаво, като същевременно изстискваш и кичето и така докато не остане вода. И тъй като си вдигнал кичето си проверяваш и комфорт модула, дали е сух. След това с духалката, като наблюдаваш процеса на подсушаване, за да не стане беля. След това вдигаш капака и замазваш със силикон около отвора от който излиза жилото за капака и около кутията на компа. Проверяваш си отходните отвори дали не са запушени и ако да ги отпушваш. След това се качваш, караш и проверяваш, ако има пак влага значи идва от парното и тук вече не знам как става.... 

- n_sirakov
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте.
Колега имаш ли климатроник?Проблема може да е от там да няма от къде да изтича конденза.При мен имаше подобен проблем и се оказа че трабичката ми е запушена.
А има и друго щом колата е удряна може и ваничката да е спукана.
Колега имаш ли климатроник?Проблема може да е от там да няма от къде да изтича конденза.При мен имаше подобен проблем и се оказа че трабичката ми е запушена.
А има и друго щом колата е удряна може и ваничката да е спукана.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Климатроник имам,да-имаш в предвид ваничкана му ли?