Не знам дали някой е пускал тази тема ама аз ще пробвам.
Отнася се за стоповете.Когато натиснеш спирачка да ти светят 2 секции на стопа,дясната и лявата защото средната е габарит.
От жака който влиза в стопа сe слага едно мостово кабелче между кабелa на стоп светлината и кабела на светлината за мъгла,но тя се прекъсва.Давам и снимки да го видите.Претполагам повечето от вас го знаят,но за тези които не знаят ето нещо ново.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/perry_lbg ... /my_photos
Двойно STOP осветление на Голф
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
А за този вариянт помислих те ли? Защото верно е хубаво да те виждат като спираш, но още по-хубаво е да не вадиш очите на този зад теб, защото ако той е олигофрен (задностоящия) и ксенон да си сложиш пак ще те удари.
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- perry
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brabus написа:А за този вариянт помислих те ли? Защото верно е хубаво да те виждат като спираш, но още по-хубаво е да не вадиш очите на този зад теб, защото ако той е олигофрен (задностоящия) и ксенон да си сложиш пак ще те удари.
За да не однесеш някоя псувня слагаш еднакви крушки в 4-те секции и тогава свети равномерно, а не едното по силно другото по слабо..
- perry
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
maistora_1 написа:@perry
колега,предполагам този белия кабел от снимката прави "мост" за да светне фара за мъгла?обаче това на снимката ляв или десен стоп е?(че нещо не ми работи в момента фантазията) и как стоят нещата при десния стоп?къде се прави моста?и нещо допълнитено необходимо ли е да се прави?
Това на снимката е левия стоп.а за десния отваряш тая платка с крушките и гледаш магистралите по които минава тока кое каде отива и правиш мост,по принцип от дясно нямяш крушка за мъгла нито кабел.За това слагаш крушка и мостов кабел.