Чудих се за къде е тая тема и реших, че тук май няма да пречи.
След като един комшия реши вместо да натисне спирачките да спре запорожката си като се удари в моя пасат - налага ми се да сменям преден ляв мигач. Ходих по магазинчетата с авточаси из центъра. Има нови мигачи ( КУЧА МАРКА) ЗА 25 - 27 лева (зщоото е бял - жълтите са с 3-4 лева по евтини не знам защо). На едно място ме посъветваха да си взема втора ръка не толкова заради по ниската цена колкото за това, че мигача ще е оригинален. Утре ще ходя до италианеца ама още се чудя какъв да взема. Някакви съвети?
МИГАЧ - Нов или втора ръка
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
по-добре нови, ако ще и да са ментаци
2-3-4 лева в полза на старите (свалени от някои) не е оправдана
2-3-4 лева в полза на старите (свалени от някои) не е оправдана
- spokomen
- Автомобил: VW Passat B3 Ford C-Max
- Двигател: RP 1991 Durateck 2_0
- Контакти:
Купих си нов от едно магазинче на Ботев. Да ама не. Купих го без да разгледам много внимателно стария а и новия погледнах само отпред и си го занесох в къщи. Добре че се сетих да попитам продавача дали ако съм объркал нещо мога да го подменя. Оказа се , че новия - в случая представен ми за италиански ( 24 лв., а тайванските били по 22), избобщо не е като оригиналния. От вън е същия като габарити и закрепване, но отвътре е празен. Оригиналния " HELLA" от вътре има още една секция, съставена от два слоя пласмаса отдолу жълта, а след нея бяла. Така, че като го гледаш е бял , а като светне - свети жълто и то с бяла крушка. От външния край също има втори вътрешен слой пласмаса с различно разсейване на светлината ( Дано не обяснявам много объркано). И изобщо разликата е огромна а за изработката да не говорим. Всичко това го видях преди малко като опитах да го сменя. И оттам обратно в магазина - добре че работи до 17.00 независимо че е събота. Взех си парите обратно и след 30 минутно обикаляне по Цар Симеон си намерих оригинален срещу 15 лева - с малък пазарлък , в началото му искаха 20.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”