Току що се прибрах...още съм в неописуема еуфория ! Разбирате ме...още има признъци на трептене на крайниците но нека

Случката е следната...
Прибирам си се аз към 6 и нещо,7 и ми звъни един колега от клуба и казва "Колега голфа ти е намерен,полицайте сега пристигнаха и са го обградили...тука в слатина..." Аз не можах да повярвам, че е истина...казах на баща ми и почнах да се обличам мигновенно...3 мин. по-късно ми звъни инспектора от 1-о РПУ и ми казва "Кирил.....голфа ти е намерен, с ключовете в 1-о"...и 5 мин. по-късно ми звъни vasstop и той също пак ме уведомява, че колата е намерена на същото място...известно време след това (вече съм пред 1-о и чакам да се върнат следователите) ми звъни колегата oizo_zoizo и той също ми съобщава прелестната новина ! Стана ми толкова готино...ама толкова готино, че съм сред вас...че сме едно огромно семейство, в което държим един на друг...и в което се подкрепяме и помагаме !!! Бях доста приятно изненадан ! Благодаря ви много колеги ! На месечната сбирка ще се видим.....
И отиваме ние със следователите при голфа...диагонално на една улица беше оставен...отварям го и не мога да повярвам...беше непокътнат ! Салона,всичко вътре си беше на мястото и си беше както преди

...единствено чантичката с документите я нямаше ( ама ме боли ****...тези неща се оправят...) Запалвам колата и слушам...работи си като преди...отворихме капака и 2 фенера каквото можахме да видим в тъмното, всичко си беше ок !!!

Писахме и т.н. и потеглихме към 1-о да го оставям да пренощува тази вечер там и докато го карах си беше като преди !! Не можех да повярвам ! Всичко си беше наред и на мястото ! Гледам на километража (понеже си го помня и следя) бяха изминати 20-25 км. и нафтата си беше почти както беше преди...

Имаше какви ли не неща, които можеха да се откраднат...но всичко си беше там и беше ток ! Исках да си разбия главата едновременно във волана и в тавана...

И така...оставих го там, запушиха го да спя тази вечер спокойно

и си тръгнах ааааадски много щастлив !!! Сега ще има бурни нощи
Пак искам да ВИ благодаря на ВСИЧКИ ВАС, КОИТО МЕ ПОДКРЕПИХТЕ И МИ ПОМАГАХТЕ ( в тези тъжни и черни дни...) и пак казвам, че съм АДСКИ ЩАСТЛИВ И ГОРД, че съм сред вас,в едно огромно-подкрепящо се един друг семейство,и че съм със вас и ВСЪЩНОСТ БЕЗ ВАС СЪМ СИ ЕДИН ОБИКНОВЕН ГОЛФАДЖИЯ...