Здравеи те.Проблема ми е следният дори незнам дали е проблем начи има голф 2 1.6 карбуратор 2е2 незнам номера на мотора 89г. проблема е следният и на гас и на бензин голфа стига до 130-140 и до там на татака много много трудно незнам дали е проблем или това са му жазмовностите един прият с такъв мотор ми вика че неговият стигал до 180.Нека колегите с какива мотори споделят или да кажат каде да търся причината.
Само да спомена сменил съм кабели на свещи дистрибуторна капачка палез въздушен фиктър не съм сменял свещите но сам ги свалял и мисля че са добре на външен вид.
Благодаря предварително.
голф 2 не върви
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: голф 2 не върви
Колега, уважавай машината, все пак е кола на 20г, не може да очакваш да върви все едно сега излиза от завода
Вярно, че всичко зависи от поддръжката, но все пак от 1.6 мотор не може да се очаква кой знае колко И аз съм с такъв мотор, 1.6 само че моно, и след 130-140 е мъка на бензин, (на газ няма да говорим
) тъй че или
или си купуваш бегачка с над 100кс 
или си купуваш бегачка с над 100кс 
- gsisport
- Автомобил:
- Двигател:
И моя е на 20 години ама няма газ и с много зор и по нанадолнище съм дигал 190
на равно 160 може да подържа но не и повече, както казва колегата уважавай машината.А и не са важни високите скорости важното, е че по светофарите е пъргавелка до 100 е стрела, поне мойта де.Този 1.6 се оказва идиотоустойчив мотор много хора са ми го казвали
на равно 160 може да подържа но не и повече, както казва колегата уважавай машината.А и не са важни високите скорости важното, е че по светофарите е пъргавелка до 100 е стрела, поне мойта де.Този 1.6 се оказва идиотоустойчив мотор много хора са ми го казвали
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
Не подценявайте 1.6 мотора колеги
Моя е RF и върви като за 150 коня

Моя е RF и върви като за 150 коня

-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Не е болка за умиране, но не е и много нормално. Моя още не съм го пробвал колко прави на хубав път, но е точно 1.6 карб 70 коня и прави 130 на голям булевард без да съм го наритал до край (все пак пътя е гаден). На извънградско още не съм го пробвал. Как ти е разхода?
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
RF-ка /2Е2/ с газ до 160- на равно по матистралата. С бенц и много зор до 180 /не го правете в голямо приключение ще се вкарате!/
Или двг ти е яко издухан или си сложил лошо гориво. Кажи на какви км си ?
Наистина до 100 е добре нататака до към 120 бих казал пак добре.Гори ми 10-11 градско 7.5-8 изжън града.Но си мисля преди имах и все още я имам Лада Самара и киметража ми е сочел 180 незнам дали нее имало грешка в киометража за това викам да не ди да му има нещо
Мерси за отговорите явно това са му вазможностите
Мерси за отговорите явно това са му вазможностите

StS написа:RF-ка /2Е2/ с газ до 160- на равно по матистралата. С бенц и много зор до 180 /не го правете в голямо приключение ще се вкарате!/
За киметри не мога да кажа като гу купих беше с едно табло което не вярвам да е било истенското беше до 260 и до 8хил. оборота на него пишепе че е на 212 000
-
TheSheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз не знам как изобщо с тия дърти кошници се наемате да вдигате такива скорости ...
Аз джетата си я карам макс до 120 и то когато съм сам само...
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
На руските километражи от завода им дават някъде към 15% отклонение, камоли след 200 000. Щом разхода ти е добър и до 120 ти харесва как набира, може би просто колата толкова си може заради годинките и километрите. А за всеки случай го измери с GPS - на мен стария километраж отказваше да вдигне повече от 120, като вече се усещаше че карам много бързо и колата е на доста високи обороти.
И аз карах с толкова трабанта
Не оценявай колата по-това колко е стара. Едната кола може да е на 150 000 гаражна, другата на 500 000 тотално раздрънкана, много ясно че не вървят еднакво.
TheSheriff написа:Аз не знам как изобщо с тия дърти кошници се наемате да вдигате такива скорости ...![]()
И аз карах с толкова трабанта
Последна промяна от theultimate на Пет 20 мар 2009 13:38, променено общо 1 път.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
TheSheriff написа:Аз не знам как изобщо с тия дърти кошници се наемате да вдигате такива скорости ...![]()
Аз писах по- горе!! Тази кола след 120 си е живо приключение, за 160 или повече да не говориме ! Това е само за тест и е крайно НЕ препоръчително да се кара Г2 с такава скорост !

-
TheSheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
theultimate написа:И аз карах с толкова трабантаНе оценявай колата по-това колко е стара. Едната кола може да е на 150 000 гаражна, другата на 500 000 тотално раздрънкана, много ясно че не вървят еднакво.
Абе колега каквото и да ми говориш, колкото и 'гаражна' да е едва ли и е сменян всеки болт на тая кола.
Нищо лично, не искам да ви обиждам колите, защото и моята спада към този клас
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”