Много се радвам за колегата,че си е намерил колицата... !Още повече се зарадвах като разгледах темата..и видях,че в форума има доста хора на които им пука(все пак на всеки може да се случи)и са помогнали на колегата!А колкото до тия дето крадат коли..дано някога някои им открадне нещо толкова скъпо колкото на колегата голфчето! ИЗвинявам се за оффтопа ама не се здържах...
Ейй, еййй, еййй, бравоо, много се радвам, нямаш идея че може би из се чувствам по същия начин, защото се поставям на твое място и усещам как се чувстваш и ти и този момент. Бяхме се засекли веднъж на ГМ Димитров до ПИБ и тогава голфа ми остана в ума, много ми хареса...абе карай няма да обяснявам. Много се радвам още веднъж...карай си го още много безаварийн, да не казвам, че може би никога не трябва да се разделяш с него, та той се завърна сам при теб, като кученце
Много си прав колега,тука всеки може да ти помогне за всичко,за което и аз се радвам че станах член на това голямо семейство. Евала за Голфа на колегата,това е супер новина най-хубавото нещо от бая време насам
Тази тема(развитието) ми оправи настроението Радвам се адски много за теб колега! Желая да и навъртиш много км и да няма повече инциденти! И най-важното ключовете в ръката като слизаш!
Един познат се шегуваше като му открахдаха джип мерцедес - "На другата кола ще си направя ключа като на джет "
Радвам се че твоята история завършва със щастлив край!