Малко помощ за аудиото.

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
smyki
Автомобил:
Двигател:

Малко помощ за аудиото.

Мнениеот smyki » Пет 20 мар 2009 10:19

Здравейте колеги!!!

Отдавана съм фен на VW,но чак сега успях да се сдобия с едно прекрасно голфче.ТА прблема ми е следния: колата ми е голф 3,при покупката нямаше касетофон и след като се сдобих с такъв не мога да намеря евробуксата на колата. Ако някой е имал същия проблем да свирка. Благодаря предварително.

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Re: Малко помощ за аудиото.

Мнениеот misho_GTI » Пет 20 мар 2009 14:12

smyki написа:Здравейте колеги!!!

Отдавана съм фен на VW,но чак сега успях да се сдобия с едно прекрасно голфче.ТА прблема ми е следния: колата ми е голф 3,при покупката нямаше касетофон и след като се сдобих с такъв не мога да намеря евробуксата на колата. Ако някой е имал същия проблем да свирка. Благодаря предварително.

Попринцип ако купуваш нов касетофон с него ти дават и евро букса.
Иначе ето от къде можеш да си вземеш такава: http://www.electron.bg/product_info.php ... ts_id=1784

Ето ти как се свързва:
Изображение

Потребителски аватар
smyki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smyki » Пет 20 мар 2009 15:55

Благодаря за схемата, но още не мога да стигна до свързване, защото евробуксата вътре на колата не намирам. Подава се само антенния кабел и нищо друго. Още не съм успяла да разглобя да видим има ли кабели и букса изобщо.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пет 20 мар 2009 17:23

Твърде вероятно е да е паднала от зад из кабеляка. Ако свалиш панела пред парното ще имаш достатъчно досъп да ровиш и да търсиш. А ако предишния собственик я е резнал става интересно.

Потребителски аватар
smyki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smyki » Пет 20 мар 2009 17:35

Кое трябва да махна, тези решетки на парното ли? Извинявам се че много питам, но съм пълен новак, а на всичкото отгоре и жена. Иначе имам желание да се уча, ако има търпеливи колеги за съвети. :D

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пет 20 мар 2009 18:25

Не решетките, а врътките. Това нещо се държи на 6 винта 4 от, които се намират зад рамката около врътките, а другите 2 са зад пепелника. Рамката на врътките се сваля внимателно с права отверка, като бръкнеш под нея с отверката трябва да излезе (държи се на щипки). Пепелника предполага поне знаеш как се вади? Като се отвият винтовете конзолата с вреъките се натиска леко на вътре и на долу, а панела с пепелника на вън.

Потребителски аватар
smyki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smyki » Съб 21 мар 2009 9:45

Да си призная там до климатика не ми се рови много, да не направя някой гаф и да си отворя по-голяма беля. Жабката има няколко болчета за сваляне без разни закопчалки, който мога да счупя като незнам точно къде се намират. Мисля да отворя оттам и ще има добра видимост и поле за работа, че може и букса да няма и тогава ще трябва и навързване към евробуксата. Какво ще кажете става ли оттам да пробвам?

Потребителски аватар
smyki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smyki » Пон 23 мар 2009 13:28

:applause: Готово, запуших най-сетне дупката, която зееше почти 20 дена. Идеята за сваляне на жабката се оказа добра, защото всички кабели бяха отзад. Радиото ми е оригинално за голф 3 Alpha и сега разбира се стигнах до настройка на радиото. Бях намерила случайно точно такава тема преди време със същото радио, но сега ровя , ровя и не я намирам. Ако сте я видяли или просто сте наясно как става ...HELP

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”