B3 теч от хидравличен маркуч

Техническа и сервизна информация за Passat
nelegal76
Автомобил:
Двигател:

B3 теч от хидравличен маркуч

Мнениеот nelegal76 » Сря 18 мар 2009 11:51

Здравейте,тази зима една котка реши да използва двигателя за отопление след като спрях за 5 мин.Влизам в колата паля и потеглям добре ,че бях с един приятел с друга кола та той видя мазалото половината котка виси под двигателя,скача пред мен свирка ръкомаха.Слизам отваряме капака а там между ремъка и шайбите :horror: ,както и да е да не изпадам в подробности а на въпроса-при премятането на животинчето по някакъв начин е закачило и ударило маркуча от хидр.помпа към рейката.От тогава целият маркуч се омасли(явно малко му е трябвало)и загубих около 1 см течност,намерих един майстор който срещу 40 лв.и старите накрайници ще смени самият маркуч с нов.Та въпросът ми е според вас цената добре ли е или да търся втора употреба.Предварително благодаря.
пс:не пожелавам на никой гледката под капака ми,то не е човек ама все пак.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Re: B3 теч от хидравличен маркуч

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 18 мар 2009 15:48

Няма значение за мен важното е да ти го направи качественно,може да си го рециклираш,а може и втора ръка да си намериш,така че ти си реши се този х*й е :Mr Green Fun

Потребителски аватар
ADJ
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ADJ » Пет 20 мар 2009 13:12

Цената е добра,няма какво толкова да го мислиш-оправи си колицата и сложи хубаво хидравлично масло(зеленикаво на цвят)

kibo_tom_8440
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB -2 0 4motion

Мнениеот kibo_tom_8440 » Пет 20 мар 2009 13:31

Има писано за това по форума. Най доброто е в сервизите и магазините за Шкода. То е оргиналното с което WV излизат от завода.

Върни се в “Passat”