zfa159 написа:hlebo написа:Здравеите от Варна имам следният проблем с АбС спря да ми рита и когато натисна по сзо спирачките колелата се суркат като на жигули.Отидох на елкон излеземи ниско напрежение RL WEL НЕЗНАЯ КАКВО ОЗНАчАВА НО КОГАТО мИ ИСТрИХА ГрЕШКИТЕ АбС мИ ПрОрАбОТИ И ТАКА ДВА ДНИ И СЕГА ПАК СУрКА КОлЕлАТА мОлЯ ЗА ПОмОЩблАГОДАрЯ ПрЕДВАрИТЕлНО.ЗАбрАВИХ ЗА мОТОрА ПАСАТ 3 2000 См3 115 КС 1995
ИЗВИНЯВАм СЕ чЕ ПУСНАХ ЕДИН ИСЪЩ ТЕКСТ НЯКОлКО ПЪТИ![]()
Като за начало в тази тема иде реч за Двигател с код АБС а не за термина,познат от спирачната система...все пак е добре,че си използвал търсачката,макар,че не си попаднал на точната тема - малко по-надолу в раздела има друга "Неработещ АБС" или пък си пусни нова.
По повод проблема ти - колата ти е Пасат В4 на не Пасат 3 (В3 се произвежда от 88-ма до 93-та,а Б4 от 93-та до 96-та....виж има тема "Какъв ми е Пасат-а").Както го обесняваш иде реч за някакъв проблем с някакво напрежение - изтриват грешката и АБС-а си работи докато не я запише пак - напълно нормално.А за да я запише има конкретна причина - щом са го закачали на диагностика грешката е с номер от 4 цифри освен наименованието - дай 4-те цифри за да се види каква точно е грешката и съответно къде ти е проблемаИ си пооправи малко шрифта,че така се чете с много зор

Неработещ ABS
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: Неработещ ABS
Написах го и в другата тема :