AUDI 100 2.5 TDI проблем с оборотите - ОТ ДНЕС ВЕЧЕ РЕШЕН
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: AUDI 100 2.5 TDI проблем с оборотите
gen_ata написа:Да попитам ако вдигна малко оборотите те сега са малко под 1000 ще се закроти ли?Ако става така как да го направя защото това е електронна помпа и няма жило поне аз не виждам такова?
Ако е от маховик, след вдигане на оборотите ше се успокои мотора.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И веднага следва да попитам как да дигна оборотите,някой правил ли го е? 

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако имаш Вагком ще ти се обясни.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
КАЖИ МИ КОЛЕГА ПРИ КОЙ ДА ОТИДА И ДА МИ ВДИГНЕ ОБОРОТИТЕ,АКО МОЖЕ ДА ИЗБЕГНА ЮНИТРЕЙДА!!! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, гледам че си от Лом - т.е. близо до Монтана, защо не потърсиш Дани - съфорумник е, аз ходих при него да ми почисти турбото и колекторите, прави ми и пълна комп. диагностика, при това в движение и съм доволен....
ника му е dani_94, пиши му едно л.с. за да се доразберете и пристигай насам....
Успех!

ника му е dani_94, пиши му едно л.с. за да се доразберете и пристигай насам....
Успех!

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз съм от Лом но вече от три месеца работя в София и по рядко си ходя на Лом така че ще ми е по удобно някой тук да е погледне и да и вдигне оборотките.Тук в София ако няма свестни майстори къде ще има в Лом ли? 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги от този прекрасен форум и чрез помоща на " pepster1980 " се запознах с един изключителен профисионалист и специалист по тези прекрасни дизели от групата на VW -Дани от Мотнана.Преди това съм ходил къде ли не.То не бяха помпи,филтри,дюзи,компютри,маховици само цял двигател не ми казаха да сменя и накрая след като " pepster1980 " ми каза за този човек минавайки през Монтана за София се отбих при него след предварителна уговорка по телефона.Първо чу двигателя как работи и каза категорично няма проблем ще я оправя,но ще му отнеме около час.Това разбира се малко ме успокои,но и малко зачуди.Ходих къде ли не и с месеци не можах да я оправя а сега за един час готова
Дани закачи лаптопа за две-три минути,после отвори помпата отгоре взе горната част от помпата и отиде в тях.Аз останах в гаража при колата и тъй като ми беше нервно аз изпуших две три цигари и през това време Дани дойде отново в гаража.Зглоби помпицата, завъртях няколко пъти докато се напълни с нафта и като запали ТОЧНО НА 900 ОБОРОТА!!!!!
ОСТАНАХ ВЪЗХИТЕН!!!!
ЗА МЕН ТОЗИ ЧОВЕК Е ГОСПОД!!
Колата все едно беше друга имах едно черно изпушване при рязко подаване на газ и сега го има НО МНОГО,МНОГО ПО-МАЛКО!! ПРОСТО дигателя все едно е друг НЯМАМ ДУМИ
Цялата операция ми струваше 100 лв.Можете ли да си представите в прословутите фирмени сервизи колко щяха да ми вземат за това колко часа щяха да се трудят а и не вярвам,че така професионално щяха да се справят с проблема ми и за такова време.Напрактика колата ми беше готова за половин час.И сега най-интересното което ме изненада приятно и за което правя един голям поклон на този човек
Каза ми,че имам 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШЕНИЯ РЕМОНТ НА ПОМПАТА АКО СЕ СЛУЧИ ПАК ТОЗИ ПРОБЛЕМ ИДВАМ ПРИ НЕГО И ТОЙ ГО ОПРАВЯ ЗА НЕГОВА СМЕТКА
КАЖЕТЕ МИ КЪДЕ ЩЕ ВИ ДАДЪТ ТАЗИ ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШЕНИЯ РЕМОНТ
Още не мога да и се изкефя на колицата как мърка
Сега колата ми е супер и няма да я продам никога а щях да направя тази грешка и то след като обслужих напълно двигателя за 700лв
Затова колеги един съвет от мен като човек който е препатил
не си губете времето със скъпи сервизи а по добре сипете малко нафтица за път до Монтана и едно телефонче на Дани за уговорка и на място човека просто прави чудеса. Аз вече се убедих в това
Браво Дани

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Re: AUDI 100 2.5 TDI проблем с оборотите - ОТ ДНЕС ВЕЧЕ РЕШЕН
ммм даа и ако всички майстори бяха такива
ама

Върни се в “Дизелови агрегати”