AUDI 100 2.5 TDI проблем с оборотите - ОТ ДНЕС ВЕЧЕ РЕШЕН

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: AUDI 100 2.5 TDI проблем с оборотите

Мнениеот morfei1 » Сря 18 мар 2009 15:38

Не няма да се оправи.

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andonov » Сря 18 мар 2009 15:49

gen_ata написа:Да попитам ако вдигна малко оборотите те сега са малко под 1000 ще се закроти ли? :( Ако става така как да го направя защото това е електронна помпа и няма жило поне аз не виждам такова?

Ако е от маховик, след вдигане на оборотите ше се успокои мотора.

gen_ata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gen_ata » Чет 19 мар 2009 14:08

И веднага следва да попитам как да дигна оборотите,някой правил ли го е? :shock

Потребителски аватар
Andonov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andonov » Чет 19 мар 2009 15:55

Ако имаш Вагком ще ти се обясни.

gen_ata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gen_ata » Пет 20 мар 2009 13:17

КАЖИ МИ КОЛЕГА ПРИ КОЙ ДА ОТИДА И ДА МИ ВДИГНЕ ОБОРОТИТЕ,АКО МОЖЕ ДА ИЗБЕГНА ЮНИТРЕЙДА!!! :shock

pepster1980
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pepster1980 » Пет 20 мар 2009 15:01

Колега, гледам че си от Лом - т.е. близо до Монтана, защо не потърсиш Дани - съфорумник е, аз ходих при него да ми почисти турбото и колекторите, прави ми и пълна комп. диагностика, при това в движение и съм доволен.... :banana

ника му е dani_94, пиши му едно л.с. за да се доразберете и пристигай насам....
Успех! :да:

gen_ata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gen_ata » Пет 20 мар 2009 21:09

аз съм от Лом но вече от три месеца работя в София и по рядко си ходя на Лом така че ще ми е по удобно някой тук да е погледне и да и вдигне оборотките.Тук в София ако няма свестни майстори къде ще има в Лом ли? :shock

gen_ata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gen_ata » Пон 30 мар 2009 11:56

Колеги от този прекрасен форум и чрез помоща на " pepster1980 " се запознах с един изключителен профисионалист и специалист по тези прекрасни дизели от групата на VW -Дани от Мотнана.Преди това съм ходил къде ли не.То не бяха помпи,филтри,дюзи,компютри,маховици само цял двигател не ми казаха да сменя и накрая след като " pepster1980 " ми каза за този човек минавайки през Монтана за София се отбих при него след предварителна уговорка по телефона.Първо чу двигателя как работи и каза категорично няма проблем ще я оправя,но ще му отнеме около час.Това разбира се малко ме успокои,но и малко зачуди.Ходих къде ли не и с месеци не можах да я оправя а сега за един час готова :shock Дани закачи лаптопа за две-три минути,после отвори помпата отгоре взе горната част от помпата и отиде в тях.Аз останах в гаража при колата и тъй като ми беше нервно аз изпуших две три цигари и през това време Дани дойде отново в гаража.Зглоби помпицата, завъртях няколко пъти докато се напълни с нафта и като запали ТОЧНО НА 900 ОБОРОТА!!!!! :shock :applause: :applause: ОСТАНАХ ВЪЗХИТЕН!!!! :applause: ЗА МЕН ТОЗИ ЧОВЕК Е ГОСПОД!! :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown Колата все едно беше друга имах едно черно изпушване при рязко подаване на газ и сега го има НО МНОГО,МНОГО ПО-МАЛКО!! ПРОСТО дигателя все едно е друг НЯМАМ ДУМИ :bowdown Цялата операция ми струваше 100 лв.Можете ли да си представите в прословутите фирмени сервизи колко щяха да ми вземат за това колко часа щяха да се трудят а и не вярвам,че така професионално щяха да се справят с проблема ми и за такова време.Напрактика колата ми беше готова за половин час.И сега най-интересното което ме изненада приятно и за което правя един голям поклон на този човек :bowdown Каза ми,че имам 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШЕНИЯ РЕМОНТ НА ПОМПАТА АКО СЕ СЛУЧИ ПАК ТОЗИ ПРОБЛЕМ ИДВАМ ПРИ НЕГО И ТОЙ ГО ОПРАВЯ ЗА НЕГОВА СМЕТКА :bowdown КАЖЕТЕ МИ КЪДЕ ЩЕ ВИ ДАДЪТ ТАЗИ ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШЕНИЯ РЕМОНТ :bowdown Още не мога да и се изкефя на колицата как мърка :banana Сега колата ми е супер и няма да я продам никога а щях да направя тази грешка и то след като обслужих напълно двигателя за 700лв :banana Затова колеги един съвет от мен като човек който е препатил :banghead: не си губете времето със скъпи сервизи а по добре сипете малко нафтица за път до Монтана и едно телефонче на Дани за уговорка и на място човека просто прави чудеса. Аз вече се убедих в това :banana Браво Дани :applause: :applause: :applause: :applause:

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Re: AUDI 100 2.5 TDI проблем с оборотите - ОТ ДНЕС ВЕЧЕ РЕШЕН

Мнениеот fox_vt » Пон 30 мар 2009 19:50

ммм даа и ако всички майстори бяха такива :kissy: ама :banghead: :да:

Върни се в “Дизелови агрегати”