Агу вместо дебитомер..?
-
fernando
- Автомобил:
- Двигател:
Агу вместо дебитомер..?
Колеги имам голям проблем с намирането на дебитомер за голфа и се чудя дали ако сложа агу без да сменям дебитомера ще трагне тази машина? Благодаря ви.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Агу вместо дебитомер..?
Дали на бензин или на газ, все ще ти трябва дебитомер да измерва постъпилия към мотора въздух.
Уточни какъв е двигателя!
Темата е за технически форум и я местя в "голф"
Уточни какъв е двигателя!
Темата е за технически форум и я местя в "голф"
-
fernando
- Автомобил:
- Двигател:
Двигателя е 2.0 115 маи се води 2е или е2
-
fernando
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Агу вместо дебитомер..?решено.....
Благодаря за одговорите.Изправихме оста на клапата на дебитомера и сложих агу за сега няма проблем...... 

-
myrshavija
- Автомобил:
- Двигател:
Sunny написа:Дали на бензин или на газ, все ще ти трябва дебитомер да измерва постъпилия към мотора въздух...
Защо? За какво служи инфото за измерения въздух на газ? Ако е с обиновена газова.
-
fernando
- Автомобил:
- Двигател:
Ами има ако искаш да палиш на бензин обаче ако искаш можеш само на гас и клапата на дебитомера се отваря максимално и готово така ми обясниха газаджиите. Обаче забравяш за бензина........ 
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
това е голямо дърво да караш бензинова кола на газ с гръмнал дебитомер!ЛИЧЕН ОПИТ С КАДЕТ 1,3 i

fernando написа:Колеги имам голям проблем с намирането на дебитомер за голфа и се чудя дали ако сложа агу без да сменям дебитомера ще трагне тази машина? Благодаря ви.
Колега ако монтираш обикновенна газова уредба ще го подкараш ама на бензин няма да работи. Моя брат има голф3 2.0 115 коня, и се налага от време на време да търсиме части по моргите и да ти кажа се срещат не само дебитомери а и цели двигатели. Невиждам като проблем намирането на читав дебитомер ама ти си знаеш.
- kika2006
- Автомобил:
- Двигател:
diavo написа:fernando написа:Колеги имам голям проблем с намирането на дебитомер за голфа и се чудя дали ако сложа агу без да сменям дебитомера ще трагне тази машина? Благодаря ви.
Колега ако монтираш обикновенна газова уредба ще го подкараш ама на бензин няма да работи. Моя брат има голф3 2.0 115 коня, и се налага от време на време да търсиме части по моргите и да ти кажа се срещат не само дебитомери а и цели двигатели. Невиждам като проблем намирането на читав дебитомер ама ти си знаеш.
Точно такъв е и моя Голф и си върви повече от прилично на газ с обикновенна газова уредба!На бензин работи без съществени забележки въпреки че центровката е променена към предварение!Ако са износени графитните писти на дебитомера ще ти трябва нов,но ако е крива оста я изправи и си карай на газ безгрижно и евтино

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
супер!
ми те закво изобщо слагат некфи тъпи инжекциони с разни трошащи се ралти? бах-на кой му трябва изобщо дебитомер-тфа е буржоазен предрасъдък...
я бийте по една обикновена газова и пей сърце! фо ти пука...
смятам че темата се изчерпа.
ми те закво изобщо слагат некфи тъпи инжекциони с разни трошащи се ралти? бах-на кой му трябва изобщо дебитомер-тфа е буржоазен предрасъдък...
я бийте по една обикновена газова и пей сърце! фо ти пука...
смятам че темата се изчерпа.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”