Нали няма да ме изгоните?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
maverick написа:ама къде видя климатроника.....по-скоро имаш термотроник
Ами незнам ама на термотроник с компресор, или на климатик с управление на температурата и на клапите за въздуха (топло/студено)му викам климатроник

Пък и по VIN братята руснаци разправят че било "кондиционер-автомат"

- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Идейка.
Това беше колата на един познат,но имаше близка среща със SUV,та я продаде.Виж как и направи решетката.Купето на снимката е '89 ,но момчето му смени капака с този след фейслифта,беше убиец мерца 2.0L,малко слабичко му идваше,ама се справяше
.
Относно 124-ките като цяло,железни автомобили са,надявам се след време да се сдобия с едно купенце,братовчед ми имаше 300Д-атмосферен ,беше страшно запзаен автоматик с клима и какво ли още не ,1986 производство но кола и половина

Това беше колата на един познат,но имаше близка среща със SUV,та я продаде.Виж как и направи решетката.Купето на снимката е '89 ,но момчето му смени капака с този след фейслифта,беше убиец мерца 2.0L,малко слабичко му идваше,ама се справяше

Относно 124-ките като цяло,железни автомобили са,надявам се след време да се сдобия с едно купенце,братовчед ми имаше 300Д-атмосферен ,беше страшно запзаен автоматик с клима и какво ли още не ,1986 производство но кола и половина

- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”