Централното не заключва от лявата вратата
-
Pencp
- Автомобил:
- Двигател:
Централното не заключва от лявата вратата
Здравейте Polo-маниаци!Имам такъв проблем,откакто е внесена колата,централното заключване неможе да заключва от вратата на шофьора!Просто ключът върти патрона на бравата напред и назад но немога да заключа от шофьорската врата-не сработва от нея компресорчето!Обикалям от другата страна и заключвам колата от към дясната врата!От какво може да е този проблем,и лесно ли ще мога да го оправя?! 
Re: Централното не заключва от лявата вратата
Здрасти! При мен е абсолиутно същия проблем и ме дразни адски много всеки пат трябва да ходя да заключвам от другата страна.Казаха ми че било заради драйката понеже не е с електроника ами като е сменена е сложена от по-евтините.От както е внесена си е така колата.
Пробвай да задържиш повече смисъл като завъртиш ключа задръж повече 
иначе може да е от компресорчето
иначе може да е от компресорчето
аз имах същия проблем и вчера закарах колата на един ключар на семинарията, точно на паветата след спирката на 94, до химическия факултет. За по-малко от час ми поправи ключалката и сега всичко си е ок. Като нова е.
Отидете при него, няма да сбъркате.
Единствено не съм сигурен дали не ми взе много пари.. поиска 48 лв. за смяна на патрона и некви други джаджи, които бяха паднали долу във вратата.
Някой ако може да каже дали е нормално или не да ми вземе толкова да заповяда.
Единствено не съм сигурен дали не ми взе много пари.. поиска 48 лв. за смяна на патрона и некви други джаджи, които бяха паднали долу във вратата.
Някой ако може да каже дали е нормално или не да ми вземе толкова да заповяда.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
48 лева, оставям като вляза в магазина 2 пъти...
Не е много , да речем 20 труд и 28 материали...
Бомба си !
Не е много , да речем 20 труд и 28 материали...
Бомба си !
Ок. На мене ми се видя малко множко ама няма значение. 
Те дни ше ида да си сменя алармата на такава с централно, че сега съм с няква много базова и дразни.
Ше доплатя 30, 40 лв да я заменят и чиста работа. Максимално рядко да ръчкам с ключа хаха.
Те дни ше ида да си сменя алармата на такава с централно, че сега съм с няква много базова и дразни.
Ше доплатя 30, 40 лв да я заменят и чиста работа. Максимално рядко да ръчкам с ключа хаха.
- gsimania
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Как ще нормално!О,забравих това са Софийски цени 

Не знам батка.. ама си е ебало майката, квото и да барнеш джоба ти олеква за нула време. 
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”