Чистачки Valeo
Чистачки Valeo
Търсих единична чистачка за задно стъкло, но не някаква от 3-4 лв. а по-свястна. И попадам на някакви Valeo по 30лв парчето. Вярно, че искам по-хубава стока ама това 30лв за 1 бр. чистачка ми се вижда прекалено. Толкова ли е добра марката или надценката я задминава по качества? Продават ли се Champion поединично или са само двойки?
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: Чистачки Valeo
Champion отдавна не са това,коеот бяха....хич недей да си купуваш тяхна продукция каквато и да е.
По повод Valeo - аз карам само с такива чистачки и съм много доволен от тях понеже издържат доста дълго време при всякакви условия.
По повод надценката - точно озни ден си купих 2 броя в кутия както си трябва за 22.90лв...ти сам прецени в какъв магазин си попаднал и каква надценка са ти забили.
Иначе стоката наистина си я бива ама цената и далеч не е такава. Аз ги пазарувам от Практикер или Метро (според зависи кое ми е по-близо) на горедолу еднаквата цена,която посочих горе и както казах за 2 броя.
Успех!
По повод Valeo - аз карам само с такива чистачки и съм много доволен от тях понеже издържат доста дълго време при всякакви условия.
По повод надценката - точно озни ден си купих 2 броя в кутия както си трябва за 22.90лв...ти сам прецени в какъв магазин си попаднал и каква надценка са ти забили.
Иначе стоката наистина си я бива ама цената и далеч не е такава. Аз ги пазарувам от Практикер или Метро (според зависи кое ми е по-близо) на горедолу еднаквата цена,която посочих горе и както казах за 2 броя.
Успех!
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
И аз карам само с Валео.....зелената опаковка. Цената която са ти обявили най вероятно е за "безшарнирни", а обикновенните са по 35 лева комплекта 

- soto73
- Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
- Двигател: CRLB 2015
- Контакти:
Аз"изглупях"да си купя Валео и не бих казал че съм доволен.Безшарнирни са и няма и няколко месеца откакто съм с тях и вече замазват яко стъклото,а и са шумни.Имам едни Бош(също безшарнирни),които още не съм ги сложил,поради простата причина,че не мога да си намеря по моргите рамена за чистачките за Пасат 5,5 след 2003 година 

- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Тази цена определено не е реалната. 22.90 както ти написа колегата по-горе е реално. Аз лично обаче не съм доволен от тях.
- GOLF
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Мини през някой Лукойл, там има чистачки на бройка.
Аз си взех минала зима за 10лв. (задна за Г3), бау-бау марка и до сега върши работа.
Аз си взех минала зима за 10лв. (задна за Г3), бау-бау марка и до сега върши работа.
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
GOLF написа:Мини през някой Лукойл, там има чистачки на бройка.
Купил си си "Alca" и не са бау бау марка а са си много добри и сравнително евтини. Аз карам също с такива

- Viktor_99
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
30 лв. за едно е много
. Нормално 30 лв. струват 2 "валео"
. Иначе наистана са много добри чистачките
.

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Аз пък съм с валео от 3-4-5 месеца и вече маже... Онзи ден правих гимнастики за му завъртя гумата и като че ли сега се пооправи. Също при по-висока скорост ( > 100 ) въздушната струя ги изблъсква и прескачат. Мизерия..
А старият Champion - ми бяха на 2 години и не мажеха. Реших да поглезя колата и ги смених. Ех, защо не ги запазих а ги изхвърлих...
Иначе са купени от Ауто+.
А старият Champion - ми бяха на 2 години и не мажеха. Реших да поглезя колата и ги смених. Ех, защо не ги запазих а ги изхвърлих...
Иначе са купени от Ауто+.
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Валео, са френска стока и ми се струва необосновано да се дават каквито й да е пари.
Лично аз си купувам белгийски Шампион на бройка и съм супер доволен. Поне 1,5 г. ми кара
Лично аз си купувам белгийски Шампион на бройка и съм супер доволен. Поне 1,5 г. ми кара
- AYSI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз карам с VALEO но няма никаква разлика от тези дето ги взех за 8лв. двете и мога да кажа че тези от 8-10 лв. не скърцаха като валеото и не размазваха от начало сега малко ги амортизирах валеото и долу горе чистят но мисля пак да си взема тези безименните да с карам един сезон и да си ги сменя така или иначе сметката е същата валеото са за около 25лв. а тези ефтините 10-12лв. максимум и пак карам еднакво време и с двете. Имах едно ходене от Свищов до Бургас и беше много дъждовно 300км. на чистачки и валеото започнаха да оставят някакви следи от гума по стъклото много странно, на връщане сложих евтините същата работа. Според мен няма смисъл от скъпи това е моето мнение.
- malcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От около 2 години ползвам Валео и съм доволен, но за 30 лв. - комплект.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
R@do написа:Валео, са френска стока и ми се струва необосновано да се дават каквито й да е пари.
откъде ги купуваш, бате?
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Както казва колегата не си взимайте шампион голем боклук са неможаха да избутат една зима вече са за боклука...ще пробвал валео-то 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Uneek написа:GOLF написа:Мини през някой Лукойл, там има чистачки на бройка.
Купил си си "Alca" и не са бау бау марка а са си много добри и сравнително евтини. Аз карам също с такива
Аз съм със "Alca" и съм супер доволен. Още повече, че се продават по една (на Г3 предните са една 19" и една 21" ако вземеш друга марка комплект ще са 2 еднакви

Задната също ми е "Alca" 13" мисля, че беше и е на 2 години и нещо

Освен това са ефтинджос, до 20" са 6,50, а 21" и на горе 7,50.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”