Фарове за пасат Б5 - Мнение

Техническа и сервизна информация за Passat

Кои фарове са по-добри

Депо
48
74%
Сонар
17
26%

Общо гласове: 65
Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Фарове за пасат Б5 - Мнение

Мнениеот Dan4ote » Съб 21 мар 2009 21:52

Като стана въпрос за напасване, при мен скобата, която притиска крушката в две точки не беше щтракнала и на двете места, а само на едното, но крушката не се мърдаше и видимо беше плътно напасната. Единия фар светеше на петна - на места повече, на други по малко, вместо навсякъде в осветяваната област да еразномерно и естествено към краищата да отслабва, но пак равномерно. Щраклнах и скобата и в другия край и всичко дойде по местата си.

Потребителски аватар
KGL
Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
Двигател: CUAA 2016
Контакти:

Мнениеот KGL » Нед 22 мар 2009 23:19

По последни данни-от миналата седмица-комплект In Pro с мигачите излиза 520 кинта.H7 цокъл и на дългите и на късите. За малката разлика от комплекта на депо се лишаваш от доста трудности и неточности при осветяването.

А визията с тези фарове найстина се подобрява. Завиждам благородно и чакам да се напълни касичката.

Потребителски аватар
mchudomirov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mchudomirov » Пон 23 мар 2009 12:02

Визуално.. според цвета на колата :) Лично мен Сонар ми харесват... понеже пасатора е черен и става звер :) а като качество немога да изкажа мнение.

Потребителски аватар
shimmy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shimmy » Сря 25 мар 2009 11:27

След цялата одисея с крушките, мога да затвърдя положителното си мнение за фаровете - светят убийстенно. Така че който иска да минава към конверсията да не му мисли.

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Съб 19 мар 2011 20:52

Да изтупам праха от темата.Сложих и аз едно Депо с лупа,преминах през простотията с Н7 на късите и си купих Д2С със слим цифрови баласти :evil: (бая се оръсих за всичко,като първоначалните сметки не бяха такива) Сега съм с 5000К на късите и 6000К на дългите.
Въпроса ми е,дали някой си е прехвърлял моторчето за ел регулирането на фарчетата.Лиших се от тия за мъглата,като гледам и от ел регулирането ще трябва.А не ми се иска.

А някой да си е слагал от тия китове за фарове за мъгла долу в решетката ?

Върни се в “Passat”