Лампа за Резерва на горивото
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kasidi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Лампа за Резерва на горивото
Колега имаш ли идея при МК2 как ще стане?
- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
kasidi написа:Колега имаш ли идея при МК2 как ще стане?
то МК2 май треа да има свободно място оставено за такава лампа.незнам ако можеш да ми покажеш някоя снимка на таблото (отвътре) може да измислиме нещо
На мойто Поло вариант (99 година, табло като на Голф 3), се оказа че има място за крушка и нарисувана колонка. Сложих една крушка и работи. Изумен съм как е възможно да сложиш цялата инсталация и да не сложих една крушка за един лев.
- policevidin
Alek написа:На мойто Поло вариант (99 година, табло като на Голф 3), се оказа че има място за крушка и нарисувана колонка. Сложих една крушка и работи. Изумен съм как е възможно да сложиш цялата инсталация и да не сложих една крушка за един лев.
Е как? нали трябва да е опция за Екстра ако си го поръчаш (според мен) другият вариант е да е сглобено в България

- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
ами всичко е направено така-
колите са в хангара- ти искаш да имаш идикатор за горивото, цена на екстрата 100евро-един пич сваля таблото и ти монтира лампичка за 1 евро и ти си щастлив.
не веднъж се убеждавам
на почти вски коли има подготовка за др екстри, Бавареца ми също е така, за да монтирам халогените трябва ше да сложа халогените едно реле(за което си имаше цокъл) и бутончето, като инсталация до халогените до релето и до битона Ханс си беше оставил заводска
колите са в хангара- ти искаш да имаш идикатор за горивото, цена на екстрата 100евро-един пич сваля таблото и ти монтира лампичка за 1 евро и ти си щастлив.
не веднъж се убеждавам
на почти вски коли има подготовка за др екстри, Бавареца ми също е така, за да монтирам халогените трябва ше да сложа халогените едно реле(за което си имаше цокъл) и бутончето, като инсталация до халогените до релето и до битона Ханс си беше оставил заводска

- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
kasidi написа:Колега имаш ли идея при МК2 как ще стане?
мисля че някое от дизеловите табла на 2-ките го имаха,на един авер голф 2-а 1.6 gtd има само че на уреда за горивото
policevidin написа:Alek написа:На мойто Поло вариант (99 година, табло като на Голф 3), се оказа че има място за крушка и нарисувана колонка. Сложих една крушка и работи. Изумен съм как е възможно да сложиш цялата инсталация и да не сложих една крушка за един лев.
Е как? нали трябва да е опция за Екстра ако си го поръчаш (според мен) другият вариант е да е сглобено в България![]()
![]()
майтапим се и аз съм се питал много пъти за някои неща (инсталаций) по колата но ......?
можеби са знаели че ще има такива маняци на VW и нарочно да са ги оставили така та да се занимаваме ние
![]()

ПС Имаше и лампа за колана, но уви - не работеше

- policevidin
Ами че ние сме си такива, едва дали някои в някоя друга държава ще тръгне да си разгладя таблото сам за да му смени осветлението или да му сложи оборотомер понеже има часовник. Шапка свалям да изобретателните колеги! 

- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
Някой колега по-горе беше споменал за голф-3/венто най-дясната дупка за лампичка била за горивото/резерва/ дали е така,защото има доста празни цокли по таблото. 

- policevidin
Ако таблото ти е такова само треа да си сложиш крушка и си готов:

Лека ви нощ!!!
Лека ви нощ!!!
- jagler
Ами подобно е просто трябва да се види дали процесора поддържа тази функция т.е. дали взема сигнал от поплавъка/който е един вид потенциометър/ и си променя съпротивлението.Ако става ще е лесно без дупки за светодиоди и т.н. просто се завива лампичка и се слага бяло символче /бенз.колонка/ на тази лампичка
и става като оригинално.

- policevidin
Е да де ама на мето табло нямам място за крушка най в дясно даже няма и писти които да водят на там,има просто еднп бяло петно... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
а за голф 2 някои има ли идея как ще стане
- jagler
че коя год. е твоето/колата/ нали голф-3 или венто?policevidin написа:Е да де ама на мето табло нямам място за крушка най в дясно даже няма и писти които да водят на там,има просто еднп бяло петно...
- policevidin
jagler написа:че коя год. е твоето/колата/ нали голф-3 или венто?policevidin написа:Е да де ама на мето табло нямам място за крушка най в дясно даже няма и писти които да водят на там,има просто еднп бяло петно...
GOLF 3 '92g