Смяна на кожата на скоростния лост на GOLF 4. Как?
- komparator
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна на кожата на скоростния лост на GOLF 4. Как?
здравейте, кожата ми е захабена и искам да я сменя, но към топката е хваната е нещо като щипка, как да я освободя.също да попитам от къде да си закупя хубава ножа кожа.
Re: Смяна на кожата на скоростния лост на GOLF 4. Как?
Имаше тема относно как се сваля или в раздел направи си сам или в Golf раздела. Пусни една търсачка ще намериш темата, подробна със снимки 
Последна промяна от morfei1 на Пон 23 мар 2009 19:15, променено общо 1 път.
-
i3v3a3n
- Автомобил:
- Двигател:
отвиваш ръкохватката на скоростия лост и я сваляш, елементарно е не ти трябват абсолютно никакви инструменти имай предвид единствено че ръкохватката ти може да е много силно стегната и трябва яко да отвиваш но все пак внимавай да не повредиш меката част на ръкохватката тя е някакъв тип гума
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
На Четворката топката на лоста за скоростите не е на резба, а на конус. Има един зъб, който я ориентира само за посоката. Ако се опитваш да я "развиеш" ще го счупиш.
Колегата DimoNN е описал процедурата по свалянето в неговата тема. Единственото, с което не съм съгласен, е че трябва да се къса скобата под кожата. Достатъчно е само да се разхлаби.
Колегата DimoNN е описал процедурата по свалянето в неговата тема. Единственото, с което не съм съгласен, е че трябва да се къса скобата под кожата. Достатъчно е само да се разхлаби.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”