Един мой познат има едно старо Рено 1980 година което е в супер състояние но няма двигател и мисли да си го направи за Юркане по пистата ей така...
Въпроса ми е кой двигател като цяло е по-добър да се сложи? За сложност на монтаж и т.н. няма никакъв проблем. Въпроса е технически и като цяло кой събира повече точки?
Аз карам АБФ но за съжаление нямам никакви преки впечатления от КР но доколкото знам не отстъпва никак.
Намерен е КР 1986 мисля за 1300лв с скорости
И АБФ за 1700лв 1996 пак с скорости
На колко километра са не е известно.
Кой бихте препоръчали?

ABF или KR?
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ABF или KR?
От годините на производство се предполага, че ABF ще е в по-добро състояние. Пък и КР-а е с механичен инжекцион и ако е стоял доста време сух после трудно се въстановява.
Лично аз от двата двигателя и при тези цени бих избрал АБФ.
Не са ли много високи цените - наскоро един познат купи за 500 лв ударен КР заедно с купето и сега си прехвърля двигателя...
Заедно с двигателя ще ти трябват и други неща - например се сещам за двете бензинови помпи в резервоара при КР-а....
Лично аз от двата двигателя и при тези цени бих избрал АБФ.
Не са ли много високи цените - наскоро един познат купи за 500 лв ударен КР заедно с купето и сега си прехвърля двигателя...
Заедно с двигателя ще ти трябват и други неща - например се сещам за двете бензинови помпи в резервоара при КР-а....
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”