5 г. статистика

Spasov_G написа:Първо се извинявам на Pironski ако му развалям темата, второ админи и модове ако сметнан , че ну му е мястото на мнението ми тук да го изтрият и така по същество ......
Предлагам на организаторите на предстоящото събитие да направят една символична касичка , която цел да бъде събиране на средства за друго предстоящо събитие и тук вече всички се досещате , че имам предвит благотворителната акция която се организира също от клуба за подпомагане на дома в Русе през месец Май, и идеята ми в тази касичка да се събират средства от всички посетили това събиране на Крушунски водопади , мисля , че всеки ще има възможност да даде поне по Левче , като се има в предвит колко пари ще се похарчат от нас самите за гориво , ядене и пиене , така бихме могли да дадем и по нещо за подпомагане на кампанията ...... И ако предположим , че събирането се уважи от стотина човека и при добра воля от всеки то би било редно да съберем едни сто левчета които никому няма да са излишни за делото което предстой да се осъществи....
и сега за тези които най-вероятно ще кажат ама на кого да се гласува доверие за тази касичка за да няма измама, за което си мисля , че на никому няма да даде душа да вземе такива пари , но все пак , до тази касичка може да бъде поставена една тетрадка в която всеки собственоръчно да запише името си като дарител и с колко е помогнал и така в края Форумното събиране пред няколко човека тази касичка ще бъде преброена и резултатите съответно ще бъдат сверени с тези от тетрадката колко души по колко левчета и така ........
Благодаря .......
hooligans написа:твърдо против , не отиваме там за да мислим за някакви странични работи и да даваме пари , а отиваме да си правим кеф и да си мислим само за себе си
ISRalien написа:Да, наистина смятам, че трябва да обърнем внимание и на нас самите, но това е една възможност за тези, които не им се ходи до банката за да пратят 5 лв например, да допринесат към акцията.
ISRalien написа:А ако някой от колегите от Русе ходят,
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта