б5 пукане на таблото
- to4ko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
б5 пукане на таблото
Колеги от известно време имам проблеми с дразнещо пукане и прескърцване от към таблото,точно над жабката до предното стъкло.Обикновенно става при усукване при рязко завиване.Използвах силиконов спрей но проблема не се реши.Може ли някой да ми препоръча човек който решава подобни проблеми понеже не мога да намеря подобен механик.Става въпрос за София или Бургас
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Re: пукане на таблото на б5
Ако се намери решение, смятам, че ще е интересно за адски много хора с B5 и В5.5 да го споделиш тук. 

- slance
- Автомобил: Audi A6 3.0TDI
- Двигател:
има нещо интересно при братушките,но не сьм го пробвал. http://www.passat-b5.ru/index.php?optio ... &Itemid=57
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Виж, това вече е конкретно и интересно нещо.
Ще го изчета по-подробно и изпробвам лично, щом реша, че ми е дотегнало до крайност вече от това пукане...
Ще го изчета по-подробно и изпробвам лично, щом реша, че ми е дотегнало до крайност вече от това пукане...

- to4ko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
много благодаря колега,лошото е ,че нищо не разбирам на руски.Но това което виждам на снимките за добавяне на някакво уплътнение си мисля ,че е свързано с моя проблем.Някой който разбира руски може ли да преведе какво точно използват и за тракане в таблото ли се използва
-
- Автомобил: Passat B7 2.0TDI DSG
- Двигател: CFFB 2012
Да споделя как се спасих от такова пукане.Пасата е В5.5.При минаване през неравност или завиване имаше едно много неприятно пукане(почукване) все едно е вътре в таблото.Използвах маркуче като за вакумите и друго по-дебело,горе-долу двойно.Нарязах парчето по около 10 см.Тънките ги набутах между таблото и предното стъкло в двата края в ляво и дясно.Там разстоянието между таблото и стъклото е по-малко.По-дебелото го набутах в средната част.Маркучетата не се забелязват изобщо.Вече няколко дни тествам и пукането го няма изобщо.Много съм доволен
,щото беше много дразнещо.