ще съм благодарен ако ми кажете примерно като гледам с стробоскопа белега накаде трябва да бъде точно на белязката към мене или към колата golf 3 1,8 aam
въпрос за центровка
- absent
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос за центровка
колеги някой може ли да ми каже накаде е предварение и накаде закъснение , понеже разполагам с стробоскоп (самоделка) и ми се ще малко да бъзикна центровката , днеска изчетох сумати и теми ама това не открих , трябвало да бъде 6 градуса предварение центровката ама накаде е това и как да разбера че са 6
,
ще съм благодарен ако ми кажете примерно като гледам с стробоскопа белега накаде трябва да бъде точно на белязката към мене или към колата golf 3 1,8 aam
- absent
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за центровка
никой ли незнае?
- toci_81
- Автомобил: Golf 5 Plus TDI
- Двигател: BKC
здр.предварение се варти делкота обратно на 4асовниковата стрелка.за градуси незнам.
-
cougarAEK
- Автомобил:
- Двигател:
На този мотор белега е само един, за О* , с този стробоскоп, няма да стане , трябва да имаш дисплеи на стробоскопа и бутон за корекция на градусите, за посоките колегата правилно ти е казал обратно на часовника предварение
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”