Още един РС проблем
Re: Още един РС проблем
Така е днес ми направи този проблем. Но го рестартирах. За днес не ми правил повече този проблем като направи проблем ще направя шотове, като е повреден.
Това са снимки на резултатите след сканиране, можеш ли да ми кажеш какво означават
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11101362
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... d=11101367
Това са снимки на резултатите след сканиране, можеш ли да ми кажеш какво означават
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11101362
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... d=11101367
че вече няма да го има тоя проблем 
ест след като цъкнеш "Fix the selected problems" горе

ест след като цъкнеш "Fix the selected problems" горе

Ха дано!!!
"От твоята клавиатура в Божиите очи".
Другата седмица ще пиша за резултата, че тая съм на червено и нямам голям избор какво да правя.
"От твоята клавиатура в Божиите очи".
Другата седмица ще пиша за резултата, че тая съм на червено и нямам голям избор какво да правя.
Ммммммм, да! Май проблема е останал.

това усях да хвана, а иначе си беше на 100%
това усях да хвана, а иначе си беше на 100%
не знам, колега.. днес за пръв път ли се появи пак? влизал ли си в някакви съмнителни сайтове, ползвал ли е друг компютъра?
за друго не се сещам, освен да пуснеш пак SPyBot да сканира, след това цъкни "Immunize" и си свали Kaspersky Internet Security да ти наблюдава не само интернет трафика, но и самите процеси в компа. Ако и това не проработи, вече преинсталирай уиндоуса, но мисля, че няма да се стигне чак до там.
П.С. ако се появи проблемът следващ път, като правиш скрийншот, цъкни не на Приложения, а на Процеси и ги подреди по използване на CPU-то, за да се види кое товари толкова много
за друго не се сещам, освен да пуснеш пак SPyBot да сканира, след това цъкни "Immunize" и си свали Kaspersky Internet Security да ти наблюдава не само интернет трафика, но и самите процеси в компа. Ако и това не проработи, вече преинсталирай уиндоуса, но мисля, че няма да се стигне чак до там.
П.С. ако се появи проблемът следващ път, като правиш скрийншот, цъкни не на Приложения, а на Процеси и ги подреди по използване на CPU-то, за да се види кое товари толкова много

Да, за пъви път се появява. Не съм влизал в съмнителни сайтове и никой друг не го е ползвал без мое разрешение. Няма съмнителни сайтове.
Претърсвал съм го с Касперски, но тази проглама ми е несъвместима с аваста, а и не товари ли много компа...
Претърсвал съм го с Касперски, но тази проглама ми е несъвместима с аваста, а и не товари ли много компа...
Да, касперски товари малко повече, но като гледам си с уин XP значи ти трябва 512мб РАМ за нормална работа и няма да го усещаш. И никога не оставяй две антивирусни инсталирани, първо махни аваст-а и тогава инсталирай касперски 

Касперски съм го инсталирал, но го употребявам като изключа аваста. Иначе аваста си ми е за нон стоп, стартира се със включването на компа...
Касперски съм го инсталирал за тежки случай и го използвам рядко...
Това не е ли решение?
Иначе знам че не трябва да работят две антивирусни едноврменно...
Това не е ли решение?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
От пускането на темата до днес са 10 дена, аз ако бях с тоя проблем досега да съм преинсталирал ако трябва и 100 пъти бозата, но да изчезва проблема 

velinsl написа:Касперски съм го инсталирал, но го употребявам като изключа аваста. Иначе аваста си ми е за нон стоп, стартира се със включването на компа...
Това не е ли решение?
Еми в случая не е решение, защото идеята на KIS е също така и превенция. Аз лично затова съм го инсталирал касперския, защото следи трафика и предупреждава за съмнителни процеси в компа - така че според мен него го пусни за постоянно, а аваста няма смисъл да го държиш, освен ако ти е много слаб компа и касперския го затруднява много - тогава преинстал-вай!

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Колега....като ти покаже 100% иди на процеси и кажи кой точно процес товари системата толкова. Всичко друго е само гадаене и нищо конкретно.
Този път хванах нещо...

А не го преинсталирам, тъй като някой основни програми ключовете са им били заразени, изтрил съм ги. И не мога да ги намеря в нет пространството.
А не го преинсталирам, тъй като някой основни програми ключовете са им били заразени, изтрил съм ги. И не мога да ги намеря в нет пространството.
-
Така нищо не се разбира. Като ти даде 100% виж на кой процес третата колонка му е 100%, той е проблемния.
Гепих проблема, ето го... Обаче коя е тая програма, заема 77 или 75% останалите до 100 са от играта

-
Ето решението според гугъл:
1 > open Search, select the "Indexing" arrow and set it to "do not turn on"
2 > run services.msc and double click the "indexing service", set it to disabled and reboot.
1 > open Search, select the "Indexing" arrow and set it to "do not turn on"
2 > run services.msc and double click the "indexing service", set it to disabled and reboot.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”