Във форума често се питаме, Пасатите ни 3-ка, 4-ка ли. Попаднах на следната класификация в немски форум, която смятам за правилната. Дано да съм качил снимките както трябва.
Малко не се отварят колега но ако други колеги опитват да отворят,нека опитат с копи пейст в мястото за адреси на интернет експлорера и като се отвори снимката,там са и другите.Иначе благодаря за инфото,много е полезна и много колеги ще знаят за какво става на въпрос.Ама що ти требваше колега 6-та да показваш .Ужас.Извиънземна работа.Тази година и комбито трябва да излезе на 6-та та да видиме кое е по хубаво лимото или комбито.Благодаря още веднъж.
Прав си, не се виждат и нямам представа защо. Уж следвах точно инструкциите за постване на снимки във форума, но нещо не се получава. Ако все пак кликнеш на линковете по-горе снмките ще ти се отварят.
Scuba, вярно е че има постове по въпроса, но ми се видя много практично да има във форума 6 снимки за моделите. Кой ти е Пасата? Ами поглеждаш снимките и ти е ясно. Ще се спестят доста приказки.
Invisible написа:А каква разликата м/у 3 и 3.5 и 5 и5.5?Извинете ме предварително ако може разбира се.Ако е е обяснено някаде и не съм го видял.
...човече това е шега бе 3,5 5,5 хихихихи официално няма такива
ама ако ти си доработиш нещто смениш двг-то и т.н. можеш да кажеш , че е 3,85 ако искаш ))