проблем с врата

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
pesholsd
Автомобил:
Двигател:

проблем с врата

Мнениеот pesholsd » Вто 24 мар 2009 12:13

колеги имам проблем с дясната врата на голф4ето (4ка 2 врати)...когато отворя вратата не ми светва лампата в купето.според мен не от4ита дат4ика не6то ...и понеже се заклу4ва сам и алармата ми си е фабри4ната по4ва да свири когато не съм на контакт и затворя врата като преди тва се е бил заклу4ил нали .... та вупроса ми е как да оправя дат4ика и каде се намира ...

G O T I
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с врата

Мнениеот G O T I » Вто 24 мар 2009 13:12

Колега аз го имам същият проблем, само че на лявата врата, моят Голф4 също е с 2 врати. !!!
Положението е същото, при отваряне на лява врата не светва плафона вътре в купето и сигналната лампа, която е на вратаа в долният ляв край. Въртял съм тези лампи на вратите на лява дясна и обратно, но на лявата не свети!
На дясната пак нещо се ебава, ама се получи като капнах малко масалце в бравата.
Такаче проблема според мен е вътре в бравата трябва да има машинка за светването. Но зада се оправи според мен трябва много разглобяване, че да се стигве до тази машинка. Първо иж дане ти е изгоряла лампичката.
А за заключването: Ако като влезеш в колата преди да си сложил клюба в стартера се заключи, като тръгнеш да палиш почва да свири. Трябва да извадиш ключа да отключиш и така да запалиш!
Това е според мен, ако някой има нещо да допълни.

Потребителски аватар
pesholsd
Автомобил:
Двигател:

Re: проблем с врата (помощ)

Мнениеот pesholsd » Сря 25 мар 2009 3:51

тва ми е ясно за запалването и за алармата ... не ми от4ита затва ми свири не е от лампите ... ма6инката е 100% но незнам каде е ... всъ6тност тя светва но след околко 30 секунди до тогава оба4е се заклу4ва колата и проблема идва ...пук и нчкои се ка4ва не му свети ... нчкои не е ли наясно с ма6инката

Потребителски аватар
egoist_ok
Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
Двигател: ARL 2002

Мнениеот egoist_ok » Сря 25 мар 2009 21:34

защо не :търсачкаа ако се беше поразровил малко щеше да намериш това: http://www.passat-b5.ru/index.php?optio ... &Itemid=57 тук е даден пример на пасат ама на Г4 е еднакво

G O T I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот G O T I » Сря 25 мар 2009 21:48

Колега аз ти каз, много разглобяване има, по добре да не ти свети!!!

Потребителски аватар
pipkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pipkov » Пон 30 мар 2009 12:12

колега и аз имах сащия проблем до вчера на голф 4 4 врат проблема веше в една от спойките но си е наистина адски много работа но прди да отворя вратат имаше временно решение като напраскаш в ключалката и там дето е петлето с WD 40 и се оправя за изветно време но пак опитаи при теб може да е трайно

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”