racing_team_vidin написа:reaktor написа:с малко усардие и тва става
За тия цветове, имам патент, да знаете

racing_team_vidin написа:reaktor написа:с малко усардие и тва става
Бай Семо написа:racing_team_vidin написа:reaktor написа:с малко усардие и тва става
мн мазен цвят колега, предполагам че е бяло , синьо , бяло , синьо и т.н с матиране на главите с помоща на шкурка... но може и да греша.
doaiena написа:Колеги трябва ли да се откачат жилата на 3те врътки за парното за да се извади джаджата с осветлението?
Winner25 написа:doaiena написа:Колеги трябва ли да се откачат жилата на 3те врътки за парното за да се извади джаджата с осветлението?
Ако ще сменяш крушката или искаш да махнеш бялата пластмаса и светловодите може и без да се откачат.
reaktor написа:с малко усардие и тва става
doaiena написа:Колеги никой ли няма да ми обясни
racing_team_vidin написа:doaiena написа:Колеги никой ли няма да ми обясни
А да дойда да ти го направя?
Айде потруди се малко и прехвърли няколко страници назад, и ще разбереш кое, как се прави.
И НЕ не е задължително да сваляш жилата
Winner25 написа:Ако не откачиш жилата всичко трябва да го правиш на място. Те не се откачат трудно. Зависи какво си намислил да правиш, но по удобно е да го махнеш
dinkonikolaev написа:жилата се вадят много лесно изкреячш ги на страни и те се откачат от чопчето ама не е много препоръчително аз ги изяадих и сега карам с объркани жила просто е униклано гадно
SANDO 1 написа:Жилата не са 2 а 4 едното е синьо другите 3 са черни хванати са със едни метални скобички и малко гадно се свалят щото много лесно се чупи пластмасата под тях.За тези от вас които ще ги сваляте по добре си ги снимайте с телефона преди да ги свалите,аз така направих като свалях моите да не ги объркам или за по лесно ги надпишете с едни самозалепващи лепенки от тия за цените по номера1,2,3,4![]()
Потребители, разглеждащи този форум: amnesty и 26 госта