niikoo_1 написа:1.FIAT, но само ако е 2.0 16V
santo_trafficante написа:niikoo_1 написа:1.FIAT, но само ако е 2.0 16V
такъв съм карал 4 год като излезе модела и бях много доволен от количката
Golf_Diesel_ написа:А да попитам Fiat Coupe произвеждат ли го и със задно предване.Става въпрос за тия модели от 95-96 год.Защото наскоро един човек много ефектно направи обратен завой със такъв Фиат и ми се струваше че е със задно предаване.Пък знам че те са уж със предно предаване.
niikoo_1 написа:1.FIAT, но само ако е 20V Турбо
2. Civic но само, ако е с B16A мотор
devil_vas написа:santo_trafficante написа:niikoo_1 написа:1.FIAT, но само ако е 2.0 16V
такъв съм карал 4 год като излезе модела и бях много доволен от количката
леле... както казваш "че го имаш като е излезнал модела", къв шок е било, като си се появявал с това изцъкленото нещо приличащо на ферари![]()
santo_trafficante написа:колата си беше много хубаваскоро карах бмв купе 150кс 97год. в сравнение със фиата ми се видя много тромаво на старт
devil_vas написа:santo_trafficante написа:колата си беше много хубаваскоро карах бмв купе 150кс 97год. в сравнение със фиата ми се видя много тромаво на старт
аз за бмв отдавна съм казал, че ако не е над 3.0 литра и по възможност с принудително пълнене, хич да не ми говорят за вървеж![]()
![]()
![]()
lowrider написа:devil_vas написа:santo_trafficante написа:колата си беше много хубаваскоро карах бмв купе 150кс 97год. в сравнение със фиата ми се видя много тромаво на старт
аз за бмв отдавна съм казал, че ако не е над 3.0 литра и по възможност с принудително пълнене, хич да не ми говорят за вървеж![]()
![]()
![]()
е колко отдавна си го казал като до скоро бмв нямаха бензинка с приндуително пълнене, имаха де ама преди 30години
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта