Диагностика в Пловдив
-
martin_sk
- Автомобил:
- Двигател:
Диагностика в Пловдив
Здравейте колеги пускам тази тема за диагностика в Пловдив понеже направих една голяма глупост и сега си ближа раните от това а именно: Онзи ден валеше много сняг и духаше силен вятър след което ми се наложи да си оставя колата да пренощува на ГАЗ и сутринта неможах да запаля прехвърлих на бензин но акумолатора ми се беше изтощил и сложих друг акумолатор за да запаля. До тук добре, запалих след което баща ми извади клемите на акумолатора и колата продължи да работи без акумолатор за 2 3 минути. Явно поразиите бяха на лице. В момента колата едвам подържа 600 оборота на свободна и ако се движи изгасва не се набира по сащия начин и така все едно не съм в мояата си кола. Ако някои знае каде в Пловдив има сносна диагностика ще му бъда благодарен. А ако предполагате какво сам направил сащо ще съм благодарен за споделените мнеия. колата е ГОЛФ 3 ГТИ 95 година 115 коня ADY мотор
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Re: Диагностика в Пловдив
Колега, според мен си я задавил, смесила е газ и бензин, и затова не ти държи обороти, и не ще да върви
Щом пали, пробвай да поддържаш определени обороти, да поработи, и се опитай да я изфорсираш, да изчисти, пък ако на място не става, пусни я по някой наклон, и пробвай да я засилиш примерно на 2-ра с по-високи обороти
Щом пали, пробвай да поддържаш определени обороти, да поработи, и се опитай да я изфорсираш, да изчисти, пък ако на място не става, пусни я по някой наклон, и пробвай да я засилиш примерно на 2-ра с по-високи обороти
-
martin_sk
- Автомобил:
- Двигател:
Минал съм след тоя случай около 300км фросирал сам я опитах се да я продухам но уви проблема е на лице ниски обороти гасне ми по кръстовища и така струва ми се че е обуркана работата на компютъра или нензма просто нямам идея какво може да е станало. Вчера си мислих да не се е преебала Ламбда сондата след тоя случай затова исках да отида на диагностика 

- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Ами щом е карана, и то доста, след проблема, и според мен най-добре на диагностика
(Аз викам, че сега е станало това
) Но може да е дебитомер, хол датчик, много работи
Поразрови тука
viewforum.php?f=13
Поразрови тука
viewforum.php?f=13
-
valeri_m
- Автомобил:
- Двигател:
martin_sk написа: по сащия начин и така все едно не съм в мояата си кола. Ако някои знае каде в Пловдив има сносна диагностика ще му бъда благодарен. А ако предполагате какво сам направил сащо ще съм благодарен за споделените мнеия. колата е ГОЛФ 3 ГТИ 95 година 115 коня ADY мотор
диагностик има на Брезовско след борсата бившето СБА, Кастрола в Кючук Париж на тези две места са добри майстори и не е много скъпо.Успех!
-
martin_sk
- Автомобил:
- Двигател:
valeri_m написа:martin_sk написа: по сащия начин и така все едно не съм в мояата си кола. Ако някои знае каде в Пловдив има сносна диагностика ще му бъда благодарен. А ако предполагате какво сам направил сащо ще съм благодарен за споделените мнеия. колата е ГОЛФ 3 ГТИ 95 година 115 коня ADY мотор
диагностик има на Брезовско след борсата бившето СБА, Кастрола в Кючук Париж на тези две места са добри майстори и не е много скъпо.Успех!
Колега благодаря ти проблема е решен след диагностиката всичко се нормализира имаше генерирани грешки в компютъра на колата но след някжи настройки които направи майстора нещата сега са наред
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”