Кайзерчо, туй Батановци де е?
Тук в София, в Дружба 2 има голям магазин на Нитех - имаха промоция от тези куфарите - комплект 1/2" : 10-32мм + дълбоки 14 15 17 19, 16 и 21 ключове за свещи, тресчотка, твърдо рамо - комбинирано е и е и дълго удължение, късо удължение, каре 1/4" : дръжка (като отверка, накрая с квадрат), твърдо рамо, късо и дълго удължение, тресчотка, пластично/огъващо се удължение, 5-13мм, дълбоки 6-7-8-10-13, 4 кръстати отверки, 4 прави, 5 еврейски звезди, 4 шестограма, дванадесетостени, еврейски звезди... Та, туй всичкото - към 110 части , беше преди около месец като си пазарувах за гаража на промоция за 175 лв - изглеждат обещаващи като изработка
Аз купих същия комплект за 120 лв на Кинг Рой - тайвански са, 1:1 са с Топ Мастър - като изработка, дребни детайли , форма, дръжки и Т.Н.

- мастърския комплект е към 150 лв.
Та на Рой засега съм усукал (не се счупи) една еврейска звезда 30 и това е - държи се много добре засега, вече два месеца експлоатирам яко
Другото - човек трябва да си пази инструмента и да го подбира по възможност с максимално презапасяване - където може, винаги да се развива с твърдо рамо, колкото да изпука болта, след това се грабва тресчотката
Така съм опазил доста инструменти - обикновено пазарувам евтини инструменти, които ми хващат окото просто - например ходя често до Евро Импорт мисля бяха - имат магазин на Илиенци, оттам съм си купувал сума ти неща - ми вършат ми перфектна работа (а имам сервиз - работи се постоянно с тях!!! )