Аларма!
- golf2_vs_lud_6ofior_91
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Аларма!
всичо си е на едно място
пищялката алармата са тамм в1тре в оназ голямата кутия
аз имам една такава пищялка ако искаш пиши ЛС
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
Колега тази аларма е италианска, а повечето аларми от Италия звуците при вкл. и изкл. са спрени. А казваш, че не пищи - вкл. алармата и изчакваш 2-3 мин./до като диода запоцне да мига/ и отваряш някоя врата и трябва да се разпищи. Най-вероятно няма шоков датчик а има само обемни датчици.
Това което си снимал е само пищялката в нея би трябвало да има акумулатор, а този ключ е да се спре звука на алармата и да изключи блокировката. Би трябвало да има още една кутия вътре в колата. Звуците се включват от едни малки микропревключватели на другата кутия.
П.С. Този акумулатор често прави проблеми и става "консуматор"
Това което си снимал е само пищялката в нея би трябвало да има акумулатор, а този ключ е да се спре звука на алармата и да изключи блокировката. Би трябвало да има още една кутия вътре в колата. Звуците се включват от едни малки микропревключватели на другата кутия.
П.С. Този акумулатор често прави проблеми и става "консуматор"
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Аз имах точно такава аларма и също не искаше да свири!Абсолютно същите проблеми описани като при теб!Застрахователите не искат да я признаят!Ако искаш пробвай като заключиш колата,отключи я и дай на контакт и започва да ти свири клаксона!Аз реших проблема като и орязах
всички кабели и сложих нова!
всички кабели и сложих нова!- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Колеги къде може да е скрита алармата?
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
doaiena написа:Колеги къде може да е скрита алармата?
Под кората, някъде около таблото с предпазителите. Можеш да се ориентираш по кабелите.
Успех
- ihristov
- Автомобил:
- Двигател:
И аз и брат ми имаме такива аларми с ключ моята е "COBRA" а неговата е "GEMINI" и двете не пищят защото са внос от италия там не е разрешен шума вечер и за това ги изолират да не пищят някой ги правят само ако се отвори врата но някой на цяло, аз си реших проблема като я изрязах и си взех нова, а иначе модула се намира вътре в барчето зад пепелника този кабел кадето е поздрави

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”