Синхронизатор,смяна?
-
nevenrapof
- Автомобил:
- Двигател:
Синхронизатор,смяна?
Колеги, прочетох доста за синхронизатори и съм решил да сменя синхронизатор на 2ра скорост голф 4 1.6 AKL. Някой може ли да ме ориентира колко приблизително ще ми струва с труда и смяната на маслото на скоростната кутия? И отнема ли доста време?
- Batmirko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Синхронизатор,смяна?
Колега и аз имам същия проблем, но като карам спокойно няма зор, твоята загряла и студена едно и също ли е, при мен като покарам и не го усещам хич... Иначе съм разпитвал, ориентировачно към 800-1000лв струва това удоволствие
Решил съм да пробвам с маслото първо 
-
nevenrapof
- Автомобил:
- Двигател:
При мен като е студена влиза доста трудно и прихърква,а като загрее си влиза но също с леко хъркане.
а при мен докато карам и е на втора предавка и не мога да освободя от скорост.НЕ знам от какво е .Идеи
-
Warcraft
- Автомобил:
- Двигател:
колеги и аз го имам този проблем само че при мен се получава и при първа предавка.трябва да сваля скороста почти до спряло положение зада не хърка скоростната кутия.ако някои е отстранил този проблем нека пише
Warcraft написа:колеги и аз го имам този проблем само че при мен се получава и при първа предавка.трябва да сваля скороста почти до спряло положение зада не хърка скоростната кутия.ако някои е отстранил този проблем нека пише
Твоя случай мисля че е съединител за смяна. Като даваш задна хърка ли здраво?
-
nevenrapof
- Автомобил:
- Двигател:
На колегата veshko ще кажа, че и на мен ми се е случвало до сега вече четири пъти да не мога да освободя от първа скорост само, че не в движение а като си паля колата сутрин. Като дам малко гас и тръгна чак тогава освобождава. Бях пуснал тема за това, но никой нищо не каза. И аз незнам какво е
МОля колегите да споделят мнения за тези проблеми ако са ги имали и оправили !!!Само да не е скоростна кутия . Искам да вмъкна цхе смених и масло на скорости и пак става .
- Batmirko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кое пак става колега? Остана проблема ли? Аз не случайно поразпитвам, загряла , студена има ли разлика... Факта че като покарам влизат 6 при мен, ме навежда на мисълта че смяна на маслото ще свърши работа до голяам степен 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”