помощ играят ми оборотите
помощ играят ми оборотите
Променят ми се оборотите на двигателя.Каква може да бъде причината? VW Passat 1.8 Mi 92г.
- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
Sunny написа:Мяза ми на трупане на грешки![]()
Като я зачекнахте тази тема при натрупване на грешки в ECU-то водещи до поддържане на високи обороти на газ на празен ход /примерно 2000/, грешките могат ли да се изчистят с минаване на бензин /без гасене на двигателя/ за определено време- примерно 1-2 минути?
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ДА
По лични наблюдения се изчистват, но определено не става за 1-2 мин.
След преминаване на бензин (при 100% сигурност че е натрупал грешки - има си всички симптоми) след време се оправя и KTS-а не показва нищо, но не мога да кажа колко време е необходимо за това.
Krasi, мисля че имаше теория по въпроса.
По лични наблюдения се изчистват, но определено не става за 1-2 мин.
След преминаване на бензин (при 100% сигурност че е натрупал грешки - има си всички симптоми) след време се оправя и KTS-а не показва нищо, но не мога да кажа колко време е необходимо за това.
Krasi, мисля че имаше теория по въпроса.
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dimkatas написа:Като се замисля точно така става, ама и с тези обороти не ми се стои. С една дума малко смешна ситуация, ама не и за колата.
Ами пак не си писал каква е колата за да ти кажат колегите къде по-конкретно да търсиш проблема.
Но като цяло според мене проблема и е или в автоматичния смукач (датчика за температурата към него) или така нареченото стъпково моторче.