Молба за съдействие,относно човека,който ме обра.Хванат.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Молба за съдействие,относно човека,който ме обра.
Тоя се е покрил някъде, а приятелката му лъже според мен. Май тя е гледа много филми. Колега аз живея близо до твоя квъртал, та ако го видя случайно някъде ще казвам..
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
diavolovam написа:Тоя се е покрил някъде, а приятелката му лъже според мен. Май тя е гледа много филми. Колега аз живея близо до твоя квъртал, та ако го видя случайно някъде ще казвам..
Тя също е потърпевша от него,та не ми се вярва да лъже,но знае ли човек.
rosen79 написа:diavolovam написа:Тоя се е покрил някъде, а приятелката му лъже според мен. Май тя е гледа много филми. Колега аз живея близо до твоя квъртал, та ако го видя случайно някъде ще казвам..
Колега сигурен ли си че не ти играят филма заедно ???Ако не го играят заедно то рано или късно ще цъфне и то при приятелката си....Иначе и аз ще се оглеждам а и такава физиономия няма как да се сбърка ...
аз живея близо до билата и има мивка точно срещу изхода й на каблешков. всяка вече и сутрин минавма оттам и ще гледам, ако може да се вярва на инфото, че щял да бачка там.
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
HAKI написа:rosen79 написа:diavolovam написа:Тоя се е покрил някъде, а приятелката му лъже според мен. Май тя е гледа много филми. Колега аз живея близо до твоя квъртал, та ако го видя случайно някъде ще казвам..
Колега сигурен ли си че не ти играят филма заедно ???Ако не го играят заедно то рано или късно ще цъфне и то при приятелката си....Иначе и аз ще се оглеждам а и такава физиономия няма как да се сбърка ...
На дали ще се върне при нея,защото и нея е завлякал с много пари.Поне така ми е казано,но вече на никой не вярвам.
Колега срещу билата има няколко автомивки. Аз живея в района и мислех в събота да хода да мия колата там.
Ще мина през всички мивки на каблешков и ако го видя ще ти звънна.
Дано го намерим с дружни усилия и след това дружно да му го върнем.
Ще мина през всички мивки на каблешков и ако го видя ще ти звънна.
Дано го намерим с дружни усилия и след това дружно да му го върнем.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Колега , тоя на кафево ли е или му е такава физиономията ?
поискай тела от който е звънял на приятелката си , може да помогне ...
поискай тела от който е звънял на приятелката си , може да помогне ...
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
ако е на сметка можеш да провериш в бтк от номера ше разберат къде живее
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Телефона му е биканект и му е изключен не мога да го хвана кога си го включва.
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
ко е това би кънект , няма значение да ли му е включен от на сестра му вземи номера
sportul написа:ко е това би кънект
предплатена карта на глобул
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги ето ви и една друга снимка,която случайно намерих в компютъра си.
Дано ви е от полза.Все пак е по-ясна....ама да го хванем един път и наистина ще му го върнем задружно
Дано ви е от полза.Все пак е по-ясна....ама да го хванем един път и наистина ще му го върнем задружно

- hooligans
баце , я разкажи историята около вашето приятелство , стана ми интересно
прилича ми на един актьор

прилича ми на един актьор

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Той се познава от 4 години с жена ми и от 2 и нещо с мене.
Всъщност историята е такава, че той е тръгнал с една от близките приятелки на жена ми.
Иначе не ми се струваше лош човек. Дори за тия 2 седмици където живя с нас беше идеалният съквартирант. Готвеше,чистеше....дори нашето легло оправяше.С нищо не е показвал, че има намерение да ни обере.Да не говорим, че не за пръв път е оставал сам в нас.
Постъпката му ме озадъчи адски много.Иначе няма какво за разказване.Просто историята се тръгна от там,че той нямаше къде да отиде и не можехме да го оставим на улицата.Първо позволихме да остане за няколко дена,после решихме направо да заживеем заедно.Това е.Иначе на въпросите какво ни е откраднал, взе ни злато на стойност поне 2000лв,лаптоп,телефон,гаранционната карта на лаптопа и доверието към хората.
Всъщност историята е такава, че той е тръгнал с една от близките приятелки на жена ми.
Иначе не ми се струваше лош човек. Дори за тия 2 седмици където живя с нас беше идеалният съквартирант. Готвеше,чистеше....дори нашето легло оправяше.С нищо не е показвал, че има намерение да ни обере.Да не говорим, че не за пръв път е оставал сам в нас.
Постъпката му ме озадъчи адски много.Иначе няма какво за разказване.Просто историята се тръгна от там,че той нямаше къде да отиде и не можехме да го оставим на улицата.Първо позволихме да остане за няколко дена,после решихме направо да заживеем заедно.Това е.Иначе на въпросите какво ни е откраднал, взе ни злато на стойност поне 2000лв,лаптоп,телефон,гаранционната карта на лаптопа и доверието към хората.
- hooligans
колега , съжелявам найстина ...
Вие на колко години сте...
аз съм същия като вас , гледам да направя добро а винаги има хора на кафево , не съм патил до сега , дано и занапред...
бях дал колата си на един приятел и ми я върна в по добър вид отколкото му я дадох , а я кара месец някъде... евала му правя ... за мен е приятел голям!!!
ПП: Какъвто съм тъп , си мисля че нещо го е подтикнало , пари за близък или роднина...
Вие на колко години сте...
аз съм същия като вас , гледам да направя добро а винаги има хора на кафево , не съм патил до сега , дано и занапред...
бях дал колата си на един приятел и ми я върна в по добър вид отколкото му я дадох , а я кара месец някъде... евала му правя ... за мен е приятел голям!!!
ПП: Какъвто съм тъп , си мисля че нещо го е подтикнало , пари за близък или роднина...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”