Препоръчайте плеър
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Препоръчайте плеър
Доите ред да сменя и аз старото паинерче 2 ра серия. Искам да ми препоръчате някакво CD до към 320 лв аз гледах Pioneer DEH-5000UB и като цена и параметро до колкото разбирам ми се стори добър,но не разбирам много затова и питам. Вчера взех едни JBL GTO 937 знам че са на 2 ома но за момента няма финанси за 2ри усилвател и така ще кара извесно време. Предна линия 8.5 см мегавокс маи бяха някакви ( пусто поло кои му е сложил толкова малки колонки )
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Re: Препоръчайте плеър
bbboiko2004 написа:Доите ред да сменя и аз старото паинерче 2 ра серия. Искам да ми препоръчате някакво CD до към 320 лв аз гледах Pioneer DEH-5000UB и като цена и параметро до колкото разбирам ми се стори добър,но не разбирам много затова и питам. Вчера взех едни JBL GTO 937 знам че са на 2 ома но за момента няма финанси за 2ри усилвател и така ще кара извесно време. Предна линия 8.5 см мегавокс маи бяха някакви ( пусто поло кои му е сложил толкова малки колонки )
Няма да сбъркаш ако вземеш този плеър, има си изход за усилвател, юуесби и аукс вход, звукът му е чудесен. А относно за говорителите...хич да не те притеснява, че са на 2ома, никакъв проблем, само малко повече загрява сидито, храни си ги задоволително.

п.п. Ако може кажи от къде ги купи(може и на ЛС).
- bbboiko2004
Сега се ровя из разни саита на паинер до колкото разбрах разликата м/у 5000UB и 4000 е само в това че 5000 има 10 цвята на дисплея. Има ли друга разлика за разликата в цената ?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
http://www.aval-bg.com/catalog/display_model.php?category_id=1&product_id=4&style_id=13&substyle_id=1581
Ей тоя ще дойде малко по-скъпичък от Пайнера, но незнам защо толкова много си мисля, че ще си заслужава.
Ей тоя ще дойде малко по-скъпичък от Пайнера, но незнам защо толкова много си мисля, че ще си заслужава.
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
radi_nrj написа:http://www.aval-bg.com/catalog/display_model.php?category_id=1&product_id=4&style_id=13&substyle_id=1581
Нямам много наблюдения над алпайните, но като гледам характеристиките също си заслужава.
- bbboiko2004
Мен лично не ме вълнува много че може да работи с Ipod и да говоря по телефона с него, мен по ме интересува качеството на звука, а и от това което видях Pioneera има повече настроики на еквалаизера има и среди и има още някаква там система дето да изулира колоните под и над някои честоти което е полезно за моите малки колонки които не са податливи на ниски честоти. Ако съм в грешка нека бъда поправен 

- TheBoss
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 9A
Преди 1 месец монтирах Pioneer DEH-50UB на един приятел на колата. След като го пуснахме да свири на някакви си смотани говорители в един Ровър мога да ти кажа че вади перфектен звук и сега чакам да ми докарат и на мене такъв. Виж го и него. Мисля че цената му е около 320лв. 

- bbboiko2004
TheBoss написа:Преди 1 месец монтирах Pioneer DEH-50UB на един приятел на колата. След като го пуснахме да свири на някакви си смотани говорители в един Ровър мога да ти кажа че вади перфектен звук и сега чакам да ми докарат и на мене такъв. Виж го и него. Мисля че цената му е около 320лв.
И аз го гледах и може би това ще е или 5000UB но това наи вероятно ще го реша в последния момент
- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
Момчета като гледам ценовия диапазон в който се въртите, реших да ви подскажа каде е истината, а вече си е ваша работа дали ще я предпочетете
http://i.caraudiobg.com/index.php?page= ... t&Itemid=5
Има доволно настройки и ниски изкривявания, свети с неонова подсветка и то в много и различни цвята, изчистен дизайн, USB .... абе просто уникално за парите си....
Ето по голяма снимка
http://www.mobi-sys.ru/upload/iblock/2e ... 6141uy.jpg

http://i.caraudiobg.com/index.php?page= ... t&Itemid=5
Има доволно настройки и ниски изкривявания, свети с неонова подсветка и то в много и различни цвята, изчистен дизайн, USB .... абе просто уникално за парите си....
Ето по голяма снимка
http://www.mobi-sys.ru/upload/iblock/2e ... 6141uy.jpg
- radi_nrj
bbboiko2004 написа:Мен лично не ме вълнува много че може да работи с Ipod и да говоря по телефона с него, мен по ме интересува качеството на звука, а и от това което видях Pioneera има повече настроики на еквалаизера има и среди и има още някаква там система дето да изулира колоните под и над някои честоти което е полезно за моите малки колонки които не са податливи на ниски честоти. Ако съм в грешка нека бъда поправен
Аз в момента съм с Алпин и мога да ти кажа, че е на светлинни години пред Пайнера. А тожа за еквалайзера ще ти кажа, че на моя всички настройки са на 0 и свири прекрасно.
Предложих ти този модел защото видях, че пайнерчето дето си харесал е с USB и front AUX, атова е най-ефтиния Алпин, който ги има и 2-те. Има и по-ефтини вариянти само с USB или само с Front AUX.
Аз доста плеари съм сменил и слушал и мога да кажа, че Алпин, Кларион и Накамичи са в друга лига.
- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
radi_nrj написа:bbboiko2004 написа:Мен лично не ме вълнува много че може да работи с Ipod и да говоря по телефона с него, мен по ме интересува качеството на звука, а и от това което видях Pioneera има повече настроики на еквалаизера има и среди и има още някаква там система дето да изулира колоните под и над някои честоти което е полезно за моите малки колонки които не са податливи на ниски честоти. Ако съм в грешка нека бъда поправен
Аз в момента съм с Алпин и мога да ти кажа, че е на светлинни години пред Пайнера. А тожа за еквалайзера ще ти кажа, че на моя всички настройки са на 0 и свири прекрасно.
Предложих ти този модел защото видях, че пайнерчето дето си харесал е с USB и front AUX, атова е най-ефтиния Алпин, който ги има и 2-те. Има и по-ефтини вариянти само с USB или само с Front AUX.
Аз доста плеари съм сменил и слушал и мога да кажа, че Алпин, Кларион и Накамичи са в друга лига.
Това е много отнсително...
Наистина Алпин имат много добри модели обаче във високия им клас а тоя модел определено не е там...а да се сравнява с накамичи просто е неумесно...
Аз бях фен на Алпин(и още съм им) но вече няколко години съм с Пайнер(обаче върховите модели) и като настройки на звука са по добри, така че тука дилемата не е коя марка да се предпочете, а кой плейър за тея пари, а този Алпин от линка е доста назад спрямо Кенууда дето предложих...
А що се отнася до качествено свирещите марки не забравяйте и Бекер

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам за пайнер и подбия но алпина знам ,че си е мерцедеса !
- radi_nrj
rollin написа:Това е много отнсително...
Наистина Алпин имат много добри модели обаче във високия им клас а тоя модел определено не е там...а да се сравнява с накамичи просто е неумесно...
Аз бях фен на Алпин(и още съм им) но вече няколко години съм с Пайнер(обаче върховите модели) и като настройки на звука са по добри, така че тука дилемата не е коя марка да се предпочете, а кой плейър за тея пари, а този Алпин от линка е доста назад спрямо Кенууда дето предложих...
А що се отнася до качествено свирещите марки не забравяйте и Бекер
Да вярно забравихме за Бекера. И стига сте се заблуждавали с тея настройки. Единствената настройка която е нужна за една добра система са Хай-пас и Лоу-пас филтрите (и те са нужни ако се ползва събуфер). А ако са толкова важни корекциите ще напомня, че за разлика от другите машинки Алпина не е с графичен а с параметричен еквалайзер при, който може да се избира честотата, която ще корегираме. Параметричния еквалайзер прави доста по-прецизни корекции от графичния.
Кенуда който си дал за пример е много добър, но не е по добър от Алпина.
- bbboiko2004
Тотално се обърках
Много мерси за предложенията и много се колебая м/у DEH-50UB и кенлууда, алпина е готин но не ми допада дизаина все пак освем характеристиките трябва и като го погледна до мен на таблото да ми е приятно . А какво мислите за сони или да не питам изобщо, аз не съм много поразен от тяхните плеъри но ми направи впечътление че никои не предложи техен продукт 

- radi_nrj
bbboiko2004 написа:алпина е готин но не ми допада дизаина все пак освем характеристиките трябва и като го погледна до мен на таблото да ми е приятно
Плашиш ме, почваш да разсъждаваш като жена

А сега сериозно, щом така стоят нещата взимай Кенуда и не се занимавай с глупости. Колкото доо Сонитата - топ модела им е много по-зле от Кенудчето дето Rollin ти предложи.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”