Проблем с Голф 4,Ниски обороти РЕШЕНО !!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Thriller
Автомобил:
Двигател:

Проблем с Голф 4,Ниски обороти РЕШЕНО !!

Мнениеот Thriller » Пет 27 мар 2009 0:14

Значи,писах в една тема,смених си акумолатора и от тогава колата ми започна да гасне и даржи 600 оборота като и дам рязко газ до кум 4000 оборота и отнема газта понякога гасне,или карам и освободя от скорост почти винаги гасне!Ходих на диагностика и на компютъра ми показва някаква грешка!Датчик за входящ въздух или Датчик за входящ въздух на колектора,не помня точно какво пошеше някой може ли да помогне ???

Последна промяна от Thriller на Нед 29 мар 2009 23:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Thriller
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с Голф 4,Ниски обороти

Мнениеот Thriller » Пет 27 мар 2009 11:04

:arrow:

Потребителски аватар
Batmirko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Batmirko » Пет 27 мар 2009 11:14

Колега еми тези които са изкарали грешката не се ли опитаха да я премахнат, изчистят проблема като цяло :banghead: Попаднал си на ялави майстори ми се струва...

Както ми се случва на мен от както взех 4ката, 70% от сервизите са пълни мишоци, един от многото примери е с баланс вчера- Център за гуми, сериозен, на около 10 години, качват на баланс -били идеални, отивам на моя стендаджия, само като запали колата вдигната на хидравлика се вижда как гумата бие леко, за газаджии няма да говория 4 сервиза, единият в София (все от препоръчани нагоре) - НИЩО, позамириса ми на газ един ден, вдигнах капака 2 нацъфкани маркуча, смятай! ( има общо 4-5 маркучета, но няма кой да ги провери)

Ако си от Пловдив ти препоръчвам Castrol в Кичука :bowdown , имах подобни проблеми но ми адаптираха дросела там, твоето май е по-различно ;)

martin_sk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martin_sk » Съб 28 мар 2009 14:36

Колега аз имах подобен проблем и като теб отидох на диагностика показжаше ми някакжа грешка но чожека праажи там рестарти тва оноваа управи го и при мен стана след като смених акумолатора но аз напражих още по голяма беля докато го сменях не изгасих колата и така ми стана както при теб но отидох на брезовско шосе човека ми обясни какъж ми е бил проблема и каза карай за сега така някакъв блок за възтановяване на мощността се пребавал и затова гаснели така че препоръчвам ти да отидеш там това е след борсите в дясно бивето СБА ако си от Пловидив ще ти струва 30 лв :) но мисля че след това няма да имаш проблем :beer

Потребителски аватар
Thriller
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Thriller » Съб 28 мар 2009 23:40

Мерси,в Понеделник отивам там или в БОШ!

Потребителски аватар
golf777
Автомобил: mk2 gl 1990
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем с Голф 4,Ниски обороти РЕШЕНО !!

Мнениеот golf777 » Пон 30 мар 2009 0:02

пишеш решено та какво беше този блок ли че и моята почна да се замотава по -малко с оборотите

guards
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guards » Сря 03 ное 2010 22:12

Наистина напишете как сте решили проблема, че и моята почна да гасне и стои постоянно на ниски обороти :cry: :cry:

martin_sk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martin_sk » Чет 27 яну 2011 22:05

Това явно е редовен проблем при Голф аз имам 3ка ГТИ 115 пълна инж. и също както при колегата една зима си бях забравил леко открехнат багажника след което лампичката вътре цяла нощ светила и на сутринта не можах да запаля та и аз като колегата сложих един друг акумулатор след това направих рокада без да гася и от тогава колата ми заглъхна и като се движа със скорост на 100 км като пусна педала на газта и гасне след сума и диагностики ми откриха проблема изтриха грешката и като по чудо всичко пак се управи до тази зима пак запецна и сега май си мисля че без смяна няма да се размина на този блок за оборотите който е

Хитко
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Хитко » Чет 27 яну 2011 22:16

а да си чувал колега че акомулатор не се сваля при работещ двигател? Това да не ти е някое старо руско возило?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”