Относно Вип брадър...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Re: Относно Вип брадър...

Мнениеот Дашо » Пет 27 мар 2009 16:41

hooligans написа:е добро утро , за какво мислихте пуснах темата...
а докато тя беше в затвора , от въпросната снимка изгоряха доста момчета, защото са протестирали в подкрепа на медиците...абе хвърляха си факли , ама се пак сме си Българи!

Не си ли скрихте очите бате? mhihi
Изображение

Иначе това риалити, както и всички други подобни "айдъли" и тем подобни са една огромна пирамида. Но Биг Брадър като цяло е предаване за най-деградиралите слоеве от нашето общество!!! Не разбирам хора дето се радват като гледат някакви полу-олигофрени да пърдят да се ръчкат за глупости, да злословят помежду си, да лицемерничат и т.н. Рейтинга на това предаване показва до каква степен се профанизира нашата родна България :(
Аз подкрепям всякакви дарителски акции, но това с Вип Брадър е доста гнусно - да използват децата в неравностойно положение за да си вдигат рейтинга и за да печелят на техен гръб , ми се струва доста лицемерно, най-малкото. Ако имаха желание да помогнат на тези деца, да бяха дали парите за хонорари на участниците, на домовете.

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Пет 27 мар 2009 17:15

Дашо написа:Иначе това риалити, както и всички други подобни "айдъли" и тем подобни са една огромна пирамида. Но Биг Брадър като цяло е предаване за най-деградиралите слоеве от нашето общество!!! Не разбирам хора дето се радват като гледат някакви полу-олигофрени да пърдят да се ръчкат за глупости, да злословят помежду си, да лицемерничат и т.н. Рейтинга на това предаване показва до каква степен се профанизира нашата родна България :(

Ако излезе на яве броят на ВСИЧКИТЕ sms-и изпратени за биг брадър(един сезон) ще се види, че те са доста повече от тези изпратени за дарителска кампания, като българската коледа, защото българинът гледа тези биг брадъри, айдъли... и праща sms-и за тях, но за една истинска дарителска кампания не изпраща и един sms!

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Пет 27 мар 2009 17:26

от вип брадър съм за Тошко Славков , за там не са следните хора -Софи Маринова,мис България, Дачо, Камелия и Азис , те са хора които неги интересува кампания и взимат мн големи хонорари все едно са кой знай кво

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Пет 27 мар 2009 17:32

sportul написа:от вип брадър съм за Тошко Славков , за там не са следните хора -Софи Маринова,мис България, Дачо, Камелия и Азис , те са хора които неги интересува кампания и взимат мн големи хонорари все едно са кой знай кво

Ако и останалите бяха приели инициативата присърце, биха се отказали от хонорарите си (ако не от цялата сума, то поне от 50%)

Потребителски аватар
jonn_krissy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jonn_krissy » Пет 27 мар 2009 17:46

Преди всичко не мисля че хората в къщата са VIP,а за звезда така и немога да намеря а цяла седмица го гледам.Емо постъпи правилно като даде половината си хонорар(5000) за децата,ще следя с интерес колко от останалите УЖ душички колко ще дадът.А за това че баи ВИП Брадър краде и колкото да си неграмотен ще си го сметнш.Щото не може да се хвалиш че имаш голяма аудитория а всащото време таблото с цифрите да спи......

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moimoimoi » Пет 27 мар 2009 19:50

тези предавания са създадени като машина за пари
просто им се чудя на рекламата- с 400 000 лева ще направят 4 центъра за развитие на млади таланти.което прави по 100000 за център-на обикновенния български човечец,тиинейджър..може да му се струват много пари ама реално за един ремонт няма да стигнат/никой не говори за ново стройтелство/
100% съм убеден че накрая ще са събрали точно толкова колкото са обещали -400000 лева

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 27 мар 2009 21:42

sportul написа:от вип брадър съм за Тошко Славков , за там не са следните хора -Софи Маринова,мис България, Дачо, Камелия и Азис , те са хора които неги интересува кампания и взимат мн големи хонорари все едно са кой знай кво

Да знаеш, че на Т.Славков страшно много му пука за кампанията :roll:
По-голям боклук не съм виждал от него.

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Пет 27 мар 2009 21:59

Напълно съгласен с ускоряващия. Егати и тъпото парче е тоя Тошо. Как със всички успя да се сдърпа бе не знам.
Чист пияница и пройдоха, ТАТОВОТО синче.

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот POLO PAVLETI » Пет 27 мар 2009 22:54

Това предаване е пълна ШИТНЯ , както и много други такива СМС перални.Изобщо не вярвам че ще дадът толкова пари за децата.Правят пари и се натрапват на хората некви псевдо звездички ....Къв ВИП е бай Милко Калая :063: Отклоняват вниманието ни с пошли предавания а парите от Европа не идват, но пък идват избори що да не ни ангажират вниманието :banghead:

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пет 27 мар 2009 23:00

POLO PAVLETI написа: ....Къв ВИП е бай Милко Калая ......

mhihi mhihi mhihi
Човека на който шоуто е в душата и танците в краката mhihi

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Пет 27 мар 2009 23:45

Някъде бяха писали, че само 50 ст. от цената на СМС-а отива благотворително, а останалото - където трябва.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Съб 28 мар 2009 7:33

leavon написа:Някъде бяха писали, че само 50 ст. от цената на СМС-а отива благотворително, а останалото - където трябва.

много по-малко :)
сметни от тези изпратени смс по 1.20 ....събери сумата и започвай да вадиш сметките за рекламна кампания и за доста голяма част от разходите на бозата...
в Бургас през 5 метра има билборди рекламиращи предаването и по-точно това че помагат на някой си...такава глупост не би ме накарала да изпратя смс камо ли 20 смс-а...директно парите за тези билборди дарени би било много на място ама нали знаеш mhihi като цяло напоследък телевизията е пълна боза...филмите които дават са на 10 и + години а реалити бозите са :screwy
снощи погледахме 10 минути точно от новото предаване на БТВ.....
едно че е пълен фалш друго че актьорите намерени за него са от зле най-зле :063:

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Съб 28 мар 2009 21:21

ACCELERATOR написа:Да знаеш, че на Т.Славков страшно много му пука за кампанията :roll:

:да: сврака драка със три крака , освен да се заяжда май на друго не е способен . Искрено ще се радвам/злорадствам mhihi / ако не си избият парите за шоуто въпреки че е с много хуманна цел ...... Колкото БТВ направиха с тези техни стотици хиляди ....

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Съб 28 мар 2009 21:27

ACCELERATOR написа:... Т.Славков .....

Тоя е много зле.... как може така да говори на жена, която в продължение на години е била измъчвана. Пълен нещастник :не:
И никой от къщата не стана да я защити.... глупаци ! :не:

Потребителски аватар
Viktor_99
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Viktor_99 » Нед 29 мар 2009 11:10

За съжаление всичко е за пари. Няма как да ги накараш тези "звезди" иначе да се появят там.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”