Относно уплътнения...

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
TheBoss
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 9A

Re: Относно уплътнения...

Мнениеот TheBoss » Сря 25 мар 2009 17:44

Ако може да дигна малко темата с един въпрос: От къде мога да си купя уплътнения за вратите и задната врата (багажника)? Колата е поло 2ф :wink:

Потребителски аватар
ZEDYCUS
Автомобил: VW Sharan 1_9 TDI
Двигател: AUY 2001
Контакти:

Мнениеот ZEDYCUS » Пет 27 мар 2009 23:16

Колега ,аз минах през същия зор ,търсих нови от Косер или Ауто плюс ,но цената е от 130 на горе за комплект ,на мен ми трябваха само за багажника.Накрая намерих от нашия Руски пазар(Пловдив) "турски "за 2,50лв на метър(обиколката е 3,50м) .Сложих си ги сам ,но не трябва да ги набиваш плътно ,иначе не може дя прилепне хубаво.След две проби (пълних единия говорител с вода ,два пъти)уж стана ,не капи .Засега.За 10 :) лева толкоз.Пак за 2ф Става въпрос.

Потребителски аватар
TheBoss
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 9A

Мнениеот TheBoss » Съб 28 мар 2009 11:43

ZEDYCUS написа:Колега ,аз минах през същия зор ,търсих нови от Косер или Ауто плюс ,но цената е от 130 на горе за комплект ,на мен ми трябваха само за багажника.Накрая намерих от нашия Руски пазар(Пловдив) "турски "за 2,50лв на метър(обиколката е 3,50м) .Сложих си ги сам ,но не трябва да ги набиваш плътно ,иначе не може дя прилепне хубаво.След две проби (пълних единия говорител с вода ,два пъти)уж стана ,не капи .Засега.За 10 :) лева толкоз.Пак за 2ф Става въпрос.

Аз се чудех дали от някоя руска кола ще стане щото съм засичал че в магазините за руски авточасти има. Еми мерси. Ще взема и ще пробвам :wink:

Потребителски аватар
ZEDYCUS
Автомобил: VW Sharan 1_9 TDI
Двигател: AUY 2001
Контакти:

Мнениеот ZEDYCUS » Съб 28 мар 2009 14:03

TheBoss

Заглавие: Re: Относно уплътнения... Отговори с цитат
ZEDYCUS написа:
Колега ,аз минах през същия зор ,търсих нови от Косер или Ауто плюс ,но цената е от 130 на горе за комплект ,на мен ми трябваха само за багажника.Накрая намерих от нашия Руски пазар(Пловдив) "турски "за 2,50лв на метър(обиколката е 3,50м) .Сложих си ги сам ,но не трябва да ги набиваш плътно ,иначе не може дя прилепне хубаво.След две проби (пълних единия говорител с вода ,два пъти)уж стана ,не капи .Засега.За 10 :) лева толкоз.Пак за 2ф Става въпрос.

Аз се чудех дали от някоя руска кола ще стане щото съм засичал че в магазините за руски авточасти има. Еми мерси. Ще взема и ще пробвам :wink:

Радвам се ,че съм помогнал. :да:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”