Съвет за стоп на задното стъкло
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Съвет за стоп на задното стъкло
Искам да поставя на Голф 3 допълнителен стоп на задното стъкло. В магазините за автоаксесоари съм виждал модели от по 15 - 17 лв., които не ми вдъхват доверие. Моля, за информация относно най- добрите предлагани на пазара модели и съвет какъв стоп да избера. Благодаря!
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами аз риск да ми се смеете ще кажа че си взех от един магазин дето продават джунджории за 6 лева.Някво абсолютно менте ама свети.Ако имах пари и аз бих си сложил от 25 лв ама няма и се примерих с този. Тези "дългите" са диодни и ги има на доста места.
п.п. Аз забравих да кажа че и при мене двойно лепещото постоянно се разлепваше и накрая взех че го завих с две винтчета за пластмасовата част на на тавана дето е до задната врата. Сега вече няма падане!!!
п.п. Аз забравих да кажа че и при мене двойно лепещото постоянно се разлепваше и накрая взех че го завих с две винтчета за пластмасовата част на на тавана дето е до задната врата. Сега вече няма падане!!!
Последна промяна от ANNIHILATOR на Сря 08 мар 2006 18:39, променено общо 1 път.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
значи, аз си купих за 10-тина лева от дългите с диодите-вече 3 години си свети без проблем....вързах го към планката на стопа, като прокарах жиците под гуменото уплътнение на задната врата-става дума за Г2, лепеното е проблем, щото се разлепят тия двойнозалепващи лепенки, та използвах лерило за огледала
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Единия Голф е с Hella, като от снимката на колегата и свети много добре(4 крушки като за осветлението на номера), а другия е с диоден(32 броя) и изработката му е добра, не лъха на менте, даже на него пишеше нещо НЕ китайско/тайванско/турско
И двата светят мого добре и е въпрос на избор, единия стои на кората, а другия е захванат за пластмасовата лайсна на тавана както беше написал един колега.На диодния обаче му бяха изгорели 2 диода и ги сменях(0.5лв парчето), май това е недостатъка