Колеги, искам да сложа други джанти на Голф 3- 1.6GT , но не мога да се оправя с това ЕТ.
В момента съм с джанти BBS 15- 4 по 100, с 6J ЕТ45 с гуми 195/50 . Не искам да сменям нищо по окачването и да пиля подкалниците. Понеже ми казаха, че при 6,5J ще опират затова съм се насочил към 6J, който и без друго трудно се намират 15 с 4 дупки, но този офсет ще ме побърка защото повечето са с ЕТ 35, а моя в момента е ET45.Казаха ми,(гумаджий) че като се натовари все едно съм с 6,5 пак щели да опрат. Има ли някой от вас инфо дали тази разлика е фатална и дали ще опират така.Защото търсих къде ли не информация, но от никъде не можах да намеря някакви технически данни за разликата между ЕТ35 и ЕТ45 и кое е по подходящо при този размер.
Благодаря ви предварително!
Моля помогнете за ЕТ-то на 6J джанта!
Re: Моля помогнете за ЕТ-то на 6J джанта!
Разликата между ЕТ45 и ЕТ35 при еднакво J e 10mm (1см) изнасяне на гумата навън. Като знам моито голф как стои специално отзад с 15 ет45 6j си мисля че няма да имаш никакъв проблем да му сложиш и 15х6 джей ет 30
. Виж със сигурност опират 15х7 джей ет32
, колегата ВескоТДИ може да сподели опита 
, колегата ВескоТДИ може да сподели опита - mitaka 19
- Автомобил:
- Двигател:
моите джанти са 15x7j ET25 и опират,не разбирам и моля някой колега да ми каже(ако реша да ги сменям)кое трябва да гледам за да не опират-това (J)или ЕТ,купето е GL.
mitaka 19 написа:моите джанти са 15x7j ET25 и опират,не разбирам и моля някой колега да ми каже(ако реша да ги сменям)кое трябва да гледам за да не опират-това (J)или ЕТ,купето е GL.
За да не опираттрябва или да са с по голямо ет или да са по малко джей или идвете. Нещата са свързани.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”