Golf 3- пали като го изфорсирам
Golf 3- пали като го изфорсирам
Здравейте на всички,въпроса ми е такъв сутрин когато колата е студена запалва и угасва веднага и то като чели сякаш не подкачва гориво,ако я запаля и леко я изфорсирам няма проблем и това само на бензин го прави,на ГАЗ няма проблем.Да уточня става дума за Golf 3 2E
- Cocolino
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 3- пали като го изфорсирам
А на бензин върви ли по принцип? В смисъл да имаш запушени дюзи и да не може да се качи бензина нагоре, а като го изфорсираш го качваш?
Иначе върви на бензин добре даже повече върви отколкото на газ,но не съм ги почиствал доста отдавна,може би поне 3 години,ще започна с това,да ги почистя
- shveda_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сходен проблем.не всеки път но понякога се получава.повечето пъти когато колата си е топла.върви си без проблем спирам някаде тръгвам да паля и веднага гасне.ако се изфорсира се оправя,а понякога даже не успявам да е изфорсирам.голф 3 гти 16в
Абсюлютно същият проблем има и при мен само че съм с Г2 - 1.3(NZ)пълна инжекция.
И си мислех дали може дюзите в един момент да не пускат гориво , а след подаване на газ да се оправя.......
............. в интерес на истината съм на "ВИЕ" с инжекциите
На газ и на бензин е идеална , но паленето ......
И си мислех дали може дюзите в един момент да не пускат гориво , а след подаване на газ да се оправя.......
На газ и на бензин е идеална , но паленето ......
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
дминков, пробвай да почистиш клапана за празния ход с коресилин. Този клапан, дето е над капака на клапаните.
Имам чувството, че е замърсен, запича и началния момент на тръгването му е труден
След като веднъж 'отлепи' - няма грижи!
Имам чувството, че е замърсен, запича и началния момент на тръгването му е труден
След като веднъж 'отлепи' - няма грижи!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”