Е не се сдържах

Сори колега, ама просто ме напуши смях.. Другия вариант беше да оспамя аххахаха
Къртиш 'столици' пичDon_Castelano написа:... половин пакет морска сол и 100-200 града коресилин.
dobrin написа:Темата е разчистена от три страници пишкомер !...
ilkomotor написа:..имам чисто стъкло без ивици - стъклено , за кристален фар!
One написа: или аптечката - дали имаш дефибрилатор
дай на милиционер да се заяжда.....
mishues написа:Колеги за тази кола давам не повече от 3600лв
"Now, this is really quite simple, ok? Understeer works like this: you drive down the road, turn the wheel, but the car goes straight on, crashes into a tree and you die. OVERsteer works like this: you drive down the same bit of road, turn the wheel, but the back of the car comes round like this, and you go off the road, crash into a tree and you die. Now, oversteer is best, because you don't see the tree that kills you."
snupeca написа:Blizzarder-VW написа:аз съм навит, от Овча купел съм и напоследък само в квартала има 8-10 такива 16v полота. Явно сега са на могаЗа стартче съм навит само кажи кога(без днеска) че съм пил, и да не е некаде с катаджии че съм с висящ акт
Сори ама не издържам, от страни изглежда така:
"Подпийнали колеги, с висящи актове, си уреждат стартче в публичен форум"![]()
![]()
slaiko написа:вапрошче
Bobi_S13 написа:абе къде отиде оная садо мазо емотикона дето едното налагаше другото?
Bobi_S13 написа:смее ли да си признае я колко кочове и пръчове сме тука
groznika написа:tisho_tch написа:Лошото е, че тия от Еконт на места се правят на играчи и не дават да се пробва пратката, като според тях е разрешен само външен оглед след разопаковането (такива им били инструкциите уж ) при което контролът на пратка от типа на потребителска електроника рязко пада![]()
![]()
![]()
Тва да не е вибратор та да не ми дава да го пробвам? Да не го е страх, че ще му наруша перисталтиката на стомашно чревния тракт?!? :shock
Големи гъзари станаха тия в еконт
trohilio написа:Гледам и пак гледам продалвам да гледам и не вярвам на у6ите си
uncivilized написа:Вчера като слезнах от колата и щеше тока да ми чупи пръста.Сигурно е защото голфовете са прекалено бързи за атмосверните условия на земята и се натрупва статично електричество от триенето с твърдите частици във въздуха
на мен ми трябва някой който е участвал във филма "Моника , палавата секретарка 10"
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта