Какво ще кажете?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Даскала написа:TanyaX написа: Баси този мутрагент има ли си приятелка а? не и завиждам на девойката ако има такава де
Има си,ама и тя е от същия матрЯл
Тия двамата големите сто процента са правени на фотошоп или друга програма за редактиране на растерни изображения.
Дай ми твоя снимка гол и мога да те направя поодбно животно, ще си личи, че правено. Иначе на живо в щатите видях един изруд дето бицепса му беше колкото свит юмрук и седеше като израстък, казвам ти по-голям бицепс за 8години ходене по фитнес залите не съм виждал, имах чуството че е силиконов - абе грозна работа това са болни мозъци има в залата дето ходя няколко животни дето не приличат на хора и винаги съм се чудел каква им е целта на тия хора.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Даскала написа:niikoo_1 написа:Тия двамата големите сто процента са правени на фотошоп или друга програма за редактиране на растерни изображения.
Дай ми твоя снимка гол и мога да те направя поодбно животно, ще си личи, че правено
Стига се измъчва ве Плейбой,много ясно че са првени на Фотошоп
Да снимка на голфа да го направя VR6, баце виждал ли си на живо културистка, в Пловдив във залата под Синдикалния дом (Рондо и викаха едно време) има една дето тренира там, ебати изрода ти казвам, като бях 10клас 2000год съм се надъхал и слагам 80кг. на лежанката, а тоя изрууд до мен правеше серий с повече килограми.
Пак едно време като тренирах грабане имаше една гребкиня дето правеше 20набирания пред врат Бонка Пинджева се казваше, абе кви хора има не е истина.
Такива жени или мъже да не са ти дома.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Даскала написа:niikoo_1 написа:Такива жени или мъже да не са ти дома.
Ми тази прави 30 набирания зад врат,ше я приемеш ли у вас?
Виж 30набирания зад врат трудно ще направи, но има едни други набирания, с които съм сигурен, че ще се справи много добре.
Ти ли си я тренирал тази кака.

Даскале, спирам да пиша - казвам не на спама, че станaх ебати спамъра. Лека нощ от мен.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”