ел.схема на Б3
ел.схема на Б3
имам проблем с пътепоказателите. не сработват нито левия,нито десния, нито аварийните. при включване или изключване на алармата пътепоказателите светвата - крушките са здрави. дайте съвет, къде е проблема?къде може да намеря ел.схема на Пасат Б3 1991г?
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ел.схема на Б3
релето, което те интересува е 21.
смени го. ако не е от него-ключа за аварийните се егава. или буксите към него. или буксите към таблото. провери със стискане дали всички букси зад таблото са плътно влезли. както и тия на колонката на волана.
смени го. ако не е от него-ключа за аварийните се егава. или буксите към него. или буксите към таблото. провери със стискане дали всички букси зад таблото са плътно влезли. както и тия на колонката на волана.
- PASSAT
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: AFN 1996
Колега yulivd, ако не можеш да се оправиш с мигачите може да ударя едно рамо. От Видин съм, но за сега се подвизавам е Русе. В Събота че се прибирам за около седмица и тогава може да се чуем. Ако искаш може на л.с. да дадеш телефон.
Успех!!!
Успех!!!
Колега със същия проблем се сблъсках миналата седмица.Колата ми е само че без аларма пасат В3.Та тръгнанах дадох си мигач и нямаше проблем ,при следващото подаване обаче индикаторите за мигачите на таблото светеха постоянно и в двете посоки , както и индикатора за включени аварийни светеше постоянно.Оказа се че е релето за мигачите и аварийните.Бобинката му не е изгоряла но самата котва с пъпките се беше отчупила.Намерих някакво втора ръка от автоморгата мисля че беше от венто за 5 лева иначе ново има в ауто плюс на широка за 12.00лева.Надявам се да съм ти бил полезен