Още един измамник във форума!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
PASSAT
Автомобил: Passat B4
Двигател: AFN 1996

Още един измамник във форума!

Мнениеот PASSAT » Пон 30 мар 2009 16:15

Здравейте, колеги искам да съобщя за още един ИЗМАМНИК във форума. Ника му е niki__iliev. Историята с него е следната:
Видях темата на въпросния колега и реших да си направя подарък, което в последствие се оказа голяма грешка. Та до колегата изпратих това л.с.

Здравей колега, видях, че продаваш халогени за пасат Б3, искам да те попитам с метален рефлектор ли са? Продаваш ли и пластмасовите капаци които седят на бронята пред халогените?
Благодаря предварително!
Изпратено на: Сря Фев 11, 2009 9:22 am

Като отговор от колегата получих това:

с метален рефлектор са хела са и ги продавам с капаците
Изпратено на: Сря Фев 11, 2009 1:41 pm

При което с въпросния колега си разменихме няколко SMS-a и в един прекрасен ден той ми изпрати фарчетата. Отворих ги и видях че не са за пасат Б3, веднага му звъннах по телефона но никой не вдигна. Писах съобщения – пак нищо, пратих и следното л.с.:

Колега питах те за халигенни фарове за пасат Б3, и ми изпрати НЯКАКВИ халогени, но те НЕ СА за пасат Б3!!! Приличат ми на халогени за Б4 или Голф 3 или не знам на какви но НЕ са тези които исках! От 2 седмици не ми отговаряш по телефона или на съобщенията които ти писах. Как може да ти ги изпратя обратно и да ми пратиш за пасат Б3 или да ми върнеш парите!!!
Изпратено на: Чет Мар 05, 2009 8:35 pm

– нищо!!!! Глас в пустиня до сега. В събота видях темата, че отново продава фарове и реших да му се обадя на един от посочените телефони. Звъннах на 0886996027 и попитах за Ники Илиев. Мъжки глас ми отговори, че не е на този телефон, а да го търся на другия!!!! (а тогава защо е даден този никой не може да каже!) Към обяд ми чукана някой от този номер 0885 902 602 набрах го и отново говорих с някой, който пак продава халогени от този ник но бил Ники Илиев. Казах му за случая и той се нае да говори с въпросния Ники Илиев и да му обясни за случая. Днес (понеделник) се обадих пак на този номер 0885 902 602 и попитах дали е говорил с Ники Илиев, отговора е:
„Виж сега не Аз съм ти продал халогените а моя приятел, така, че от мен нищо не търси. Мога да ти дам телефона на приятеля ми (Ники Илиев) и се разбери с него.” Аз казах добре и той ми продиктува тел. 0883354346. Набрах го и тук може да познаете дали някой ми вдигна!!!

Тук официално искам да задам и един въпрос когато звънна на 0885 902 602 и попитам за Ники Илиев защо отговора е ДА, КАЖЕТЕ?

Свидетел на всичко, включително на SMS-и и л.с.-та е колегата znainainai от Русе, който може да потвърди достоверността на това което казвам.

Ето и линк към темата за продажба на въпросните фарове!

чакала
Автомобил:
Двигател:

Re: Още един измамник във форума!

Мнениеот чакала » Пон 30 мар 2009 16:22

Кокошкарска работа :shock

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 30 мар 2009 16:25

Вариант да ги продадеш?

Потребителски аватар
PASSAT

Мнениеот PASSAT » Пон 30 мар 2009 16:29

Аз ги взех за 60лв. + доставка по еконт. Халогените се оказаха за Голф 3 и то с пластмасов рефлектор!! Иначе да мисля да се опитам да ги продам за 40лв. Ако въобще на някой му вършат работа. Но за сега чакам отговор от Ники Илиев за да видя дали ще ми върне парите или да ми изпрати такива от Пасат Б3.

Последна промяна от PASSAT на Пон 30 мар 2009 16:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dare__devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dare__devil » Пон 30 мар 2009 16:30

Не е въпроса дали можеш да се отървеш от стоката...У форумите се навъдиха толкова много нагляри и измамници, че ...не е истина....Затова ако купувате нещо...фейс ту фейс , да няма изненади. Ако толкова искате нещо от Благоевград а вие сте в Добрич, ми тоз форум има 20 и кусур хиляди члена...Все някой ще иде на място и после ще пусне по куриер. Все пак във всеки град си има поне по един човек на който всички знаят , че може да се вярва...Ако и така не става, уговаряте се за опцията отвори преди да платиш и те така :)
Тъпа работа....

Marto_Polo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto_Polo » Пон 30 мар 2009 16:36

Тоз преди време продаваше ибиза на части и трябваше да взема перка за радиатор, но след като няколко пъти го подсещах кога ще вземе перката да се видим някъде и да я взема спря да пише. И добре, че така е станало.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 30 мар 2009 16:41

като гледам ще получи покана за тук

memberlist.php?mode=group&g=26933

niki__iliev
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niki__iliev » Пон 30 мар 2009 16:55

виж сега колега Аз съм Ники Илиев преди време бях ослужил на уш прятел който неможел да си направи акаунт и му дадох да ползва моя! след като станаха доста работи след който се скарахме и така нататъка и какво ли още не той не влиза през моя акаунт и мисла че си е направил негов под ника Dierezz или нещо такова не съм в добри отношения с него но когато ти ми се обади и ми каза какво е направил му звъннах и му казах на мен ми дигна от първия път! той каза "офф незнам дай му моя телефон да се разбереме" казах ти и по телефона дадох ти неговия и така нататъка както виждаш аз винаги си дигам телефона и ти обясних сичко когато говорихме и така мисла че не е корекно да говориш сега за мен за неща който са се случили преди толкова време с ДРУГ човек и както каза колегата от горе най добре е face to face аз пуснах тази тема че продавам халогени преди 2 дни и до сега само на един колега съм продал едни бленди и нищо повече човека остана доволен и не мисла да преебавам който и да било!

Потребителски аватар
dare__devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dare__devil » Пон 30 мар 2009 16:58

Ами Ники...ако искаш някой тук да продължи да ти вярва, смени си паролата на акаунта и да се знае, че каквото се продава....ти го продаваш :)

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Пон 30 мар 2009 16:59

Звъняхме от мойте телефони отговор никакъв а относно халогените аз казах на колегата PASSAT какви точно са след като ги видях.
Ако иска някой тук да му вярва би трябвало да се извини и да си вземе тези халогени и да възстанови сумата или да даде тези които е обещал че ще даде.

Последна промяна от znainainai на Пон 30 мар 2009 17:03, променено общо 1 път.

niki__iliev
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niki__iliev » Пон 30 мар 2009 17:01

колега това вече съм го направил благодаря все пак ако някой иска нещо може да се обърне за помощ а в другата тема съм оставил два телефона защото единия е на брат ми такаче ако има някой недоволен от тука натам може да се обръща към мен и бих отговарял за всички неща !!!

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Пон 30 мар 2009 17:05

:lol: как може да му вярвате :lol: :063:

Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Luper » Пон 30 мар 2009 17:06

това с никовете не може ли да се провери от някой админ чрез IP :roll:

Потребителски аватар
PASSAT

Мнениеот PASSAT » Пон 30 мар 2009 17:36

Колега niki__iliev, разбери ме, че аз не мога да знам с кого говоря по телефона и какви са Вашите отношения. Аз знам, че бях излъган от потребител с това име. Ако това което казваш е вярно то тогава как да си обясня името "ИЛИЕВ" на позиция изпращач в товарителницата от Еконт? Можеби съвпадение на имената? Не знам чакам отговор!

niki__iliev написа:колега това вече съм го направил
Колега кое си направил? Взел си си халогените обратно ли? :?: :?: :?:

Потребителски аватар
Alek
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Alek » Пон 30 мар 2009 18:24

Колега Илиев, дори да е така както казваш, мисля, че ти трябва да отговаряш, ако някой друг влиза с твоя акаунт! Все пак нека всеки сам за себе си да прецени кой крив и кой прав. Аз мисля все пак, че едва ли някой тук ще ти повярва.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”