Турбо-ремонт
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- bobti
- Автомобил:
- Двигател:
Турбо-ремонт
Здравейте колеги,ще свалям турбината - имам теч на масло от нея а и взе много да се чува и се чудя къде да ядам да се утремонтира.Ако знаете за качествени сервизи пишете.
- dnn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Турбо-ремонт
колега аз имах съшия проблем губих масло и го вкарваще в аспуха
направих ремонта във варна утре ще ти пища телефона
ремонта излезе 600лв
направих ремонта във варна утре ще ти пища телефона
ремонта излезе 600лв
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
В Пловдив занм ,че ремонта е около 300 лева.Сервиза обаче не знам къде.Ремонта представлява смяна на лагера/от него тече/ и после трябва да ти я балансират/много е важно/.Ако обаче са прецакани лопатките ,ли оста паричките са повече/но едва ли е стигнало дотам/.Провери и преди да я слбожиш дали маслените канали към турбината не са запушени!
- bobti
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колега
- bobti
- Автомобил:
- Двигател:
Никой ли не е чувал за REAL TURBO- в Пловдив и за Унитех-Турбо във Варна и отзиви за сервизите?
- don hose
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм правил турбина във Варна, няма проблеми има и 6 месеца гаранция.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги ,извинявам се предварително за въпроса които ще задам,но мякой може да помогне.взех си голф 1.9тди ,но ми се струва6е 4е от време на време не6то не жърви както трябва,смених му ремъците и ролките,за6тото не ги бях сменял,маисторите казаха 4е нещо е изгубил центровка и сега вси4ко е ок.карах го известно време,и ми се струва 4е взев га пу6и ,взе малко трудно да пали,но пали,и ми се струва 4е гори пове4е-8/100.,те казаха 4е са барали помпата.куде дса птуда да ми оправят колицата.писна ми от самозвани маистори.б;агодаря
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
bobti написа:Никой ли не е чувал за REAL TURBO- в Пловдив и за Унитех-Турбо във Варна и отзиви за сервизите?
Във Варна тоя е пълен измекяр и взима адски скъпо

- dnn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега и аз майта е правих във варна
преди около 1 мес но несам е карал дал сам я за боядесване колицата
намен ми вкарваще масло в аспуха но ми беще и развален и клапана
колега тоя от варна ми върна турбината като нова
преди около 1 мес но несам е карал дал сам я за боядесване колицата
намен ми вкарваще масло в аспуха но ми беще и развален и клапана
колега тоя от варна ми върна турбината като нова
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
nik20 написа:колеги ,извинявам се предварително за въпроса които ще задам,но мякой може да помогне.взех си голф 1.9тди ,но ми се струва6е 4е от време на време не6то не жърви както трябва,смених му ремъците и ролките,за6тото не ги бях сменял,маисторите казаха 4е нещо е изгубил центровка и сега вси4ко е ок.карах го известно време,и ми се струва 4е взев га пу6и ,взе малко трудно да пали,но пали,и ми се струва 4е гори пове4е-8/100.,те казаха 4е са барали помпата.куде дса птуда да ми оправят колицата.писна ми от самозвани маистори.б;агодаря
Турбото ти е за ремонт ако губи васло ,или вие/тогава е по-страшно/.Нещата който описваш са от другаде.За разхода и невървенето виж какво налягане дава турбината и ако трябва я закарай да я регулират ,или сменят нещо по управлението.
- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
bobti написа:Никой ли не е чувал за REAL TURBO- в Пловдив и за Унитех-Турбо във Варна и отзиви за сервизите?
Тия от Реал Турбо Пловдив са едни дърти фролове, представители на Реал Турбо София. Направо пращай турбината в София...Те правят ремонти ама после пак я пращат в София, за да се балансира на стенда...Дъртаците отидох да ги попитам нещо и на око казаха, че турбината ми е пътник...Това преди 15 000км...Тя може и да е пътник ама не е това начина...Хората от София ми отделиха половин час на Скайп и бяха крайно лщбезни да ми отговорят на въпросите + консултация за странични неща, макар и свързани с турбото (спортни филтри + чипчета)...Тия дъртаци от Пловдив за нищо не стават...Иначе в града други няма

- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
bai_ILIA написа:bobti написа:Никой ли не е чувал за REAL TURBO- в Пловдив и за Унитех-Турбо във Варна и отзиви за сервизите?
Тия от Реал Турбо Пловдив са едни дърти фролове, представители на Реал Турбо София. Направо пращай турбината в София...Те правят ремонти ама после пак я пращат в София, за да се балансира на стенда...Дъртаците отидох да ги попитам нещо и на око казаха, че турбината ми е пътник...Това преди 15 000км...Тя може и да е пътник ама не е това начина...Хората от София ми отделиха половин час на Скайп и бяха крайно лщбезни да ми отговорят на въпросите + консултация за странични неща, макар и свързани с турбото (спортни филтри + чипчета)...Тия дъртаци от Пловдив за нищо не стават...Иначе в града други нямаРеал Турбо в София...
Колега, а колко тиизлезна ремонта.
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
На един приятел на БМВ 320д ремонта(пълно рециклиране-лагер,лопатки и каквото трябва още) му излезе 800 лв в Реал Турбо-София с 1 година гаранция
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Ремонта на турбината излиза в зависимост от турбината! Ако ремонтния кит и е 600лв (само кит-а) няма как ремонта и да излезе 300лв
сещате се..

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”