Светлини за заден ход
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Светлини за заден ход
Изчезнаха ми светлините за заден ход (Г-2) та исках да попитам какво трябва да пише на предпазителя, ако изобщо има такъв, или къде да търся контакторчето - на лоста някъде или при скоростната кутия??
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Светлини за заден ход
За да не отварям нова тема ще използвам тази.
На мен преди време ми светеха нормално задните светлини, но от известно време липсват. Гледах доста по скоростната ми кутия, но така и не открих къде се намира този датчик.
С Джета Мк2, 1.6 АБУ + 7А скорости съм, присадени естествено. Ако някой може да помага, ще съм му благодарен.
На мен преди време ми светеха нормално задните светлини, но от известно време липсват. Гледах доста по скоростната ми кутия, но така и не открих къде се намира този датчик.
С Джета Мк2, 1.6 АБУ + 7А скорости съм, присадени естествено. Ако някой може да помага, ще съм му благодарен.

Колега,скоро сменях датчика на скоростната кутия. Купен е от магазин по каталог,но когато го монтирах не можеше да се включи задна скорост,не светлини а въобще скоростният лост!КАТО ГО РАЗВИЯ МАЛКО ВКЛЮЧВА ,та за това подложих гарнитура освен оригиналната ,която е метална и заработи!Първо както са писали и други колеги тук дай на късо клемата с едно кабелче и виж дали ще светне ако свети значи е датчика.Може и да е здрав ,но с течение навремето се изтърква бутона му и трябва да се смени!Използа се ключ 22 

- stefan4o
- Контакти:
Колега, явно не си прочел добре мнението ми... А то е, че никъде по скоростната кутия не видях такъв датчик или клеми...
Поздрави
Поздрави
- peshoxx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дай снимка на твоята и ще ти покажат , така ще е най-сигурно,пък и не е сложно. 

- stefan4o
- Контакти:
Направих малко снимки, но не знам дали ще свършат работа. Ето линк:
цък
цък
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”